párkapcsolat szex társkeresés szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha fel szeretnél hívni a lakásodba egy szórakozóhelyen megismert vadidegen lányt kétórás ismeretség és egy laza tipi-tapis smárolást követően, jól vigyázz: még elijeszthető! Várj inkább, és itasd tovább! Gantner Ádám elárulja, miért.

Thinkstock
Thinkstock

Szöszit kézen fogva, botladozva, dülöngélve, magunk mögött hagyjuk a szórakozóhelyet, a barátnőket és a harsány talján asztaltársaságot. Egy
pincehelyiségben üzemelő mulatóra gondolok, ami akkor tárja ki a kapuit, amikor a környékbeli csehók zárnak. Lúzerek, művészek, kiöregedett alternatívok, lepukkant/aktív értelmiségiek, melegek, alkoholisták, eltévedt turisták, hétvégi inszomniában szenvedő depressziósok gyülekezőhelye, akiknek ez az utolsó reményük.

Kopogni kell a kovácsoltvas ajtón, amire rutinosan kiakasztják a "telt ház" táblácskát. Nagy sokára félrehúzzák a riglit, belebámulnak az arcodba - "face control" -, és csak akkor nyerhetsz bebocsátást az űrkocsmába, ha kellően megbízhatónak tűnsz. Így megy ez.

Pokoli a hőség, üvölt a zene, félhomály, penetráns emberszag keveredik a dohány, az alkohol és az egyéb ki tudja, honnan, miből, kiből áradó illatokkal. Mindenki bódultnak tűnik, ki ettől, ki attól, férfiak és nők vegyesen csókolóznak a tánctéren. Helyben vagyunk.

Szöszi jól veszi a kanyart, vagy még dolgozik benne az alkohol. Érdeklődve tekint körül, lelkesnek tűnik, az óriási ricsajban nem hallom a szavát, csak mutogatunk egymásnak. Pálinkával oltjuk a szomjunkat, felváltva fizetjük a köröket. A pultnak támaszkodva, jólesően pöfékelve, kiabálva kezdünk el társalogni, nem bocsátkozunk feltárulkozó, mély beszélgetésbe. Szöszi a hely felől érdeklődik, én kipróbálom a hétfogást a combjain: ötig bírja, majd halkan és szégyenlősen összezárja a lábait.

Thinkstock
Thinkstock

Újra és újra kezdem. Itt mindent szabad, tabuk nélkül, mintha az egész klub kizárólag a szexualitásról és a kéjről szólna. A harmadik pálinka és hétfogás még jobban felkorbácsolja bennem a szenvedélyt, heveny pasis görcs tör rám, alig bírok magammal, tettre készen állok.

Táncolni indulunk.

Második felvonás:

A negyedik pálinka bátorító hatására Szöszi háta mögé lépek, jobb kezemmel magamhoz húzom, hátulról belecsókolok a nyakába, majd bal kezemmel kívülről a szemérmét kezdem el nagyon lassan, tapogatózó, ismerkedő mozdulatokkal simogatni, masszírozni.

Érzem a farmergatyájának vastagságát, a bugyija vonalát. Ez utóbbi anyagáról még semmit sem tudok, de elképzelem, hogy vélhetően fekete, csipkés tanga lehet, ami már mélyen a popsijába vágódott a sok táncolástól. Talán szívesen nyúlna már diszkréten a fenekéhez, hogy a makacskodó, félrecsúszó bugyit helyreigazítsa, megrendszabályozza...

Thinkstock
Thinkstock

Vajon milyen lehet az anyaga? Pamut? - kérdezem magamtól. Szöszi lehunyja a szemeit, elernyed: megadva átadja magát nekem. Hangosan dübörög a zene, mi lassan vonaglunk rá, ügyet sem vetünk a külvilágra, az alkohol és az együtt töltött órák felszabadították a gátlásainkat, félelmeinket. Csak magunkkal törődünk.

Magamba szívom Szöszi bőrének parfümmel és az éjszakával összemosódott illatát, hangtalanul segítséget kérek az ujjaimnak. Szöszi résnyire lehúzza a farmergatyája cipzárját. A kezem alá dolgozik, bebocsátást nyerek. Altestünkkel egymáshoz tapadva, lassú, körkörös mozdulatokat végzünk...

Folytatjuk...

Tudtad?

Gantner Ádám az Ünnepi Könyvhéten - június negyedikén, 18 órai kezdettel - dedikálja a L@tor c könyvét
a Jaffa Kiadó standján.


Gantner Ádám 38 éves, harmadik kötetes író.
Három évet töltött fent különböző internetes portálokon, ebből írta meg a tavaly nyáron megjelent, nagy botrányt kavaró A L@tor című könyvét, ami az internetes társkeresést veszi górcső alá. Jelenleg a negyedik könyvén dolgozik.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.