Gantner Ádám párkapcsolat szex szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy átdorbézolt éjszaka után, idegen helyen a nagy mennyiségben elfogyasztott alkoholtól ne csodálkozz, ha nem úgy teljesítesz, ahogy máskor. Nem a te hibád! Orvosolható! Nyugi, lazíts, és reménykedj!

Sz. Melinda - tudom meg Szöszi polgári nevét a bejárati ajtón a veretes névtábláról. Már nem emlékszem, hogy bemutatkoztam-e az este, mindenesetre kezet nyújtok, elmormogom a nevemet, és körbejárom Melinda magasföldszinti lakását.

Idegen leányhajlékokban mindig a könyvespolccal kezdem az ismerkedést. A könyvek mennyisége és tartalma ugyanis mindent elárul a lakás tulajdonosáról. Melinda előszeretettel forgatja Villon, De Sade márki műveit, Boccaccio és a tizenkilencedik századbeli franciák enyhén pornográf műveit. Ez mindenesetre meglehetősen érdekes! A tévé állványa alatt rengeted DVD sorakozik katonás rendben egy kulcsra zárt szekrényben.

Thinkstock
Thinkstock

Pofátlanul kinyitom Pandóra szelencéjét. Na, végre, egy filmbarát! - suhan át az agyamon, miközben jobban szemügyre veszem Melinda gyűjteményét. Elképedve pásztázom a címeket és olvasom a tartalmakat. Mind pornó, a kemény fajtából. Kettesben, hármasban, négyesben, gruppenszex minden mennyiségben. Hm, ez még érdekesebb! Innen hát az enyhe őrültség a szemeiben - borzongok meg egy pillanatra.

Melinda fehér, mélyen kivágott frottírköntösben nyit rám a nagyszobában, kézen fog és a hálószobájába vezet. Egy perc alatt lekerül róla a köntöse: a háló félhomályában próbálom szemügyre venni a teste és az arca sziluettjét. Enyhén kreolos bőr, kisportolt alkat, hosszú, ívelt, kemény, feszes combok, szilikonkeblek, a már korábban említett csinos kis pofi, hosszú, vállközépig érő szöszkés, barnás haj, szemtájékon kezdődő
vékony ráncok.

Remekül karbantartott késő harmincas, de a férfiasságom nem engedelmeskedik Melinda pazar, izgató látványára - egy tapodtad sem mozdul!
Hirtelen lever a víz, egy régmúlt bulgáriai nyaralás jut eszembe. Akkor történt velem valami ehhez hasonló: az egész napi be nem teljesüléstől adták meg magukat a belső és külső szerveim, de akkor egy nálam jóval idősebb és tapasztaltabb lány végül segített rajtam.

Thinkstock
Thinkstock

Melinda várakozóan néz rám. Beszélgetést kezdeményezek, fecsegek összevissza, elmismásolom a kezdeményezést, lassan elhúzódom tőle. Egyre nagyobb zavar lesz úrrá rajtam. - Mi a baj? - kérdezi lágyan Melinda. Bármilyen disznó filmeket is néz és enyhén őrült a csaj, óriási empátiáról tesz tanúbizonyságot. - Egyszerűen cserbenhagyott, elárult - felelem megkínzottan, porig alázva.

- Csitt! - teszi az ujját a számra. - Bízd csak rám magad! Melinda lehemperedik az ágyról, vélhetően a fürdőszobába vagy a konyhába siet, hallom matatását. - Csak lazítsd el magad, és ne törődj semmivel - vesz kezelésbe Melinda nővér. Így teszek.

Folytatjuk...


Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Gantner Ádám 38 éves, harmadik kötetes író.
Három évet töltött fent különböző internetes portálokon, ebből írta meg a tavaly nyáron megjelent, nagy botrányt kavaró A L@tor című könyvét, ami az internetes társkeresést veszi górcső alá. Jelenleg a negyedik könyvén dolgozik.





Hancúr a lépcsőházban - Társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/szex/20110620-szex-szerelem-parkapcsolat-hancur-a-lepcsohazban-tarsat-keres.htmlMikor bújj vele ágyba? - Társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110606-szex-szerelem-parkapcsolat-mikor-bujj-vele-agyba-tarsat.htmlBódult szex a táncparketten - Társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/szex/20110530-szerelem-parkapcsolat-bodult-szex-a-tancparketten-tarsat-keres.htmlA Szöszi, aki teljesen felizgatott - Társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/szex/20110524-szex-szerelem-parkapcsolat-a-szoszi-aki-teljesen-felizgatott-.htmlSzexuálisan érett nő megosztaná - Társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110516-szex-szerelem-parkapcsolat-szexualisan-erett-no-megosztana-tarsat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.