párkapcsolat Chelsy Davy hűség fehérneműmodell Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg új kedvesének nincs oka panaszra, Vilmos herceg öccse ugyanis igen heves az ágyban - árulta el barátainak a fiatal kékvérű új barátnője. 




Northfoto, AFP
Northfoto, AFP


A Flee-nek becézett hölgy korábban a Forma-1-es pilóta Jenson Button kedvese volt. A lány azt vallotta, a herceg még exbarátjánál is sokkal jobb az ágyban - olvasható a Blikken. Florence egyik ismerőse elpletykálta, hogy a szőkeség nagyon elégedett Harry teljesítményével, és az sincs kizárva, hogy hamarosan beleszeret. A dolog azonban cseppet sem tetszik a volt kedvesnek, Chelsy Davynek, aki megalázónak tartja, hogy Harry alig három héttel végleges szakításuk után máris komoly barátnőt talált.

Tipp! VV Zsófi elképesztő átalakulása! Képekért katt ide!



Az elhagyott kedves állítja, Harry alkalmatlan a párkapcsolatra, és képtelen hűséges maradni. A lány biztosan tudja, mit beszél, hiszen hat éven át tűrte a herceg kicsapongásait és látványos félrelépéseit. Az udvar értesülései szerint Harryt már három hete nem látták londoni rezidenciáján éjszakázni - talán máris összeköltözött új kedvesével?

Úgy nézett ki, mint egy sellő! Férjhez ment a szupermodell - Fotóhttp://www.life.hu/szeress/20110702-kate-moss-ferjhez-ment.html8 dolog, amivel biztos, hogy őrületbe kergeted a pasit!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110701-8-dolog-amivel-biztos-hogy-oruletbe-kergeteg-a-pasit.htmlFiúval költözött össze az RTL Klub fiatal énekese!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110629-fiuval-koltozott-ossze-az-rtl-klub-fiatal-enekese.htmlÍgy szexel Európa - Mit tanulhatunk egymástól?http://www.life.hu/szeress/szex/20110628-szex-szerelem-parkapcsolat-ezt-gondoljak-a-szexrol-es-a.htmlHarry herceg ismét "szabad", és Pippával sem járhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110627-szerelem-parkapcsolat-harry-herceg-ismet-szabad-es-pippaval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.