Született feleségek házasság válás szerelem Javier Bardem Eva Longoria Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába talált rá a szerelem ismét Eva Longoriára, közel sem biztos benne, hogy valaha még egyszer férjhez megy-e.  

A temperamentumos született feleség is részt vett néhány hete Kim Kardashian lagziján, de még ez sem hozta meg a kedvét ahhoz, hogy ismét oltár elé álljon. A sztár édesnek és meghatónak nevezte a ceremóniát, de azt is elmondta, nincs kedve ismét mennyasszonyt játszani. "Nem tudom, leszek -e még valaha házas. Nem vagyok ellene a dolognak, de jelenleg ez most egyáltalán nem foglalkoztat. Ha egy olyan nőt kérdeznek erről, aki épp a válása után van, nem fog erről a dologról őszintén nyilatkozni" - vallotta a szépség, aki 2011 elején vált el csalfa férjétől, Tony Parkertől.


Szólj hozzá: A pasi végzi a házimunkát?




AFP
AFP


Eva pár hónapja Penelope Cruz öccsével, Eduardóval randizgat, és minden jel szerint nagyon boldogok együtt. Többször kapták őket lencsevégre egy-egy nyaralás alkalmával, és gyakran előfordult az is, hogy a pár Penelopéval és férjével, Javier Bardemmel utazott el.

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.