Már nem érdekli a szexi herceg - Milliárdos csemetével randizik a szőkeség

párkapcsolat Chelsy Davy szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chelsy Davy, Harry herceg szőke exbarátnője már nem epekedik tovább a kékvérű férfiúért.

A dél-afrikai lány nem adja alább - ha már nem lehet hercegné, akkor igyekszik minél gazdagabb udvarlókat begyűjteni, biztos, ami biztos. A herceg exbarátnője mostanában egy igen gazdag férfival randizik, aki nem más, mint Jamie Richards, akinek édesapja az Aston Martin főnöke. A huszonkilenc éves srác és Harry herceg révén ismertté vált kedvese állítólag már hónapok óta randizgatnak, és nemrég kettesben indultak egy romantikus hajóútra a Temzén.

Northfoto
Northfoto

,,Bár még csak a kapcsolatuk elején tartanak, de úgy látszik, mindketten biztosak az érzéseikben. Ráadásul Jamie nagyon türelmes, és próbálja elfeledtetni Chelsy-vel a herceg okozta sebeket. Jamie magabiztos, gazdag és imádja a rögbit. Már ismerik egymás barátait is, de még nem akarnak együtt mutatkozni nyilvános rendezvényeken" - mesélte a pár egy közeli ismerőse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.