Született feleségek párkapcsolat szerelem reptér megcsalás Eva Longoria szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Született feleségek sztárja, Eva Longoria igazán segítőkész. A napokban ő ment ki jóképű haverja, Matt Barnes elé a reptérre, és utána a férfit egészen annak házáig vitte. Állítólag csak barátok...

Ennek ellenére a szemtanúk szerint Eva és a Los Angeles Lakers játékosa cseppet sem úgy tűntek, mintha pusztán csak barátok lennének. A barna szépség nagyon jókedvűen vette fel a férfit a Los Angeles-i reptéren, majd hazáig vitte, utána pedig a férfi otthonában töltött néhány órát. A róluk készült képeket itt megnézheted!

Persze ez nem az első eset, hogy ennyi ideig vannak együtt, hiszen a múlt hónapban egy Las Vegas-i eseményen is órákig beszélgettek.

AFP
AFP



Eddig egyikőjük sem vallotta azt, hogy együtt járnának, sőt, állítólag csak jó barátok, akik régről, jótékonysági eseményekről ismerik egymást. Mivel a férfi nemrég szakított kedvesével, Eva csakis segítő kezet akart nyújtani barátjának. Az azonban még mindig nem világos, mi a helyzet Eva és "barátja", Eduardo Cruz között. Kettőjüket már jó ideje nem kapták együtt lencsevégre, és annak egészen biztosan a spanyol férfi sem örül majd, hogy kedvesét más férfiakkal látja...


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.