Alig várod, hogy találkozz vele, és már napok óta azon töröd a fejed, hogy melyik dögös göncödben csavard el a kiszemelt pasi fejét. Te is kíváncsi vagy arra, hogy mit járhat a fejében, amikor végre randevúzol vele? Figyelem! Megfejtettük a férfiak testbeszédét.


1. Feléd fordítja a tenyerét 

Ha egy férfi a tenyerét feléd fordítja miközben veled beszélget, akkor már valóban horogra akadt. Szó szerint és képletesen is el akar érni téged. Szeretné elmélyíteni a kapcsolatot kettőtök között.


Thinkstock

2. Hevesen gesztikulál a kezeivel

Egy pasi, aki folyton gesztikulál a kezével miközben beszél, valóban jól kommunikál. Biztos lehetsz benne, hogy az ágyban is figyelmes és odaadó.
 
3. Büszkén fogja a kezed


Tudatni akarja az egész világgal, hogy az övé vagy. Ő olyan típusú férfi, akinek komoly kapcsolatra, szoros kötelékre van szüksége.
 
4. A derekadat és a combodat simogatja


Szexuálisan egész biztosan felkeltetted az érdeklődését. Vágyik ezeknek az érzékeny területeknek a felfedezésére, nem elégszik meg csupán azzal, hogy foghatja a kezedet. 


5. Simogatja a hasát

A simogatással fel akarja hívni a figyelmet magára. Szereti hallani, hogy mennyire jó pasinak tartod őt. Mindig dicsérd meg, hogy még több legyen az önbizalma. Meglátod cserébe el fog halmozni a szeretetével. 
 
6. Hosszan és érzékien megcsókol

Ha 10 másodpercnél tovább csókol, amikor találkoztok, akkor szinte biztosra veheted hogy fejben már egész nap veled szexelt.

Thinkstock


7. Nyalogatja a száját

Egyértelmű jele a szexuális éhségnek. Ha azon kapod, hogy nyalogatja a száját, miközben téged néz, ne késlekedj kielégíteni az étvágyát.
 
8. Behatol az intim szférádba

Egy normál interakcióban a férfiak kb. 40-60 centiméter távolságból beszélgetnek a partnerükkel. De ha egy férfi már eljátszott a gondolattal, hogy ágyba visz téged, akkor társalgásnál is megpróbál minél közelebb kerülni hozzád.
 
9. Felszabadultan nevet

Nem fél megmutatni önmagát, tökéletesen felszabadult a társaságodban, biztos, hogy hosszú távú kapcsolatban gondolkodik.


10. Hosszú csókkal köszön el

Nagyon szerencsés vagy, ha rendszeresen hosszan csókolóztok, amikor elköszöntök egymástól. A partnered hosszú távra tervez, és abban is biztos lehetsz, hogy elképesztően szenvedélyes.
 
11. A vállai alá vesz

Ha egy férfi imádni valóak és kedvesnek talál egy nőt, akkor ellenállhatatlan vágyat érez, hogy megfoghassa, a "szárnyai alá" vegye. Még nem ölel át teljesen, de férfiasan átkarol. Ez a mozdulat vonzalmat, sőt komoly érzelmeket takar.Thinkstock

12. Távozáskor az arcodra ad puszit

Ha tízből kilencszer úgy váltok el, hogy lágy, érzéki puszit nyom az arcodra, akkor ő érzékeny típus. Ez egy atyai gesztus, amely azt fejezi ki, hogy gondoskodik rólad, és vigyáz rád.
 
13. Az érintése erőteljes

Mindig a szexen jár az esze, nem tud betelni veled. Bármikor, bárhol készen áll veled a szexre.
 
14. A fejedet és a hátadat simogatja

Testi vonzalmat éppúgy érez irántad, mint szerelmet. A simogatása arról árulkodik, hogy törődik veled. Oyan típus, aki mindig szeretne majd másképp szerelmeskedni veled. Az újdonságok iránti lelkesedése mindenre kiterjed. Állandóan keresi az izgalmakat. Lepd meg egy hétvégi kiruccanással, vagy vidd el egy egzotikus étterembe!
   
15. Ráül a kezére 

Ez annak a jele, hogy folyamatosan kontrollálja, hogy mi hagyja el a száját. Nem akarja elszúrni, állandóan azon aggódik, nehogy olyat mondjon, ami neked nem tetszik. Folyamatosan fegyelmezi saját magát. 
5 dolog, amit a pasik gyűlölnek a nőkben - a közösségi oldalakonhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111122-szerelem-parkapcsolat-7-dolog-amit-a-pasik-gyulolnek-a.html Egy hajdanvolt apáca őszinte vallomása a szexualitásrólhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111118-egy-kiugrott-apaca-oszinte-vallomasa-a-szexrol.html 10 hiba, amit ne kövess el a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111118-szex-szerelem-10-hiba-amit-a-nok-elkovetnek-a.html 5 ok, amiért nem kötelezi el magát a pasihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111115-szerelem-parkapcsolat-elkotelezodni-keptelen-ferfiak.html Te szereted vagy szorítod a kedvesed?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111025-te-szereted-vagy-szoritod-a-kedvesed.html A szextársi kapcsolat 12 aranyszabályahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111021-szex-szerelem-parkapcsolat-szextarsi-kapcsolat.html