Ashton Kutcher válás Demi Moore félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashton Kutcher és Demi Moore válásának egyáltalán nem az a fiatal nő volt az oka, akivel a férj megcsalta Demit a hatodik házassági évfordulójukon.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Sara Leal és Ashton Kutcher

,,Biztosan én is benne voltam a dologban, de ahhoz, hogy valaki elváljon, sokkal több dolog kell, és nem ilyen rövid idő alatt szoktak ilyesmiről dönteni." - vallotta a szőkeség, aki szerint már jóval azelőtt komoly gondok voltak Demi és Ashton párkapcsolatában, mielőtt ő színre lépett volna. Sara azt is elmesélte, nem haragszik Ashtonra, aki hazudott neki: a férfi azt mondta a lánynak az ominózus hotelszobás-jacuzzis estén, hogy már külön élnek a feleségével. Miss Leal elmesélte azt is, nem találkozott az eset óta a színésszel, és nem is tervezi, hogy felvegye vele a kapcsolatot.

A lány remélhetőleg ennyiben is hagyja a dolgot, de a színésznek azért van miért aggódnia - utólag ugyanis kiderült, hogy nem védekeztek azon az estén. ,,Kétszer szerxeltünk akkor este. Minden olyan természetesen jött. Nagyon jól éreztük magunkat, Ashton remek volt. Jó kis állóképessége van. Két órán keresztül együtt voltunk. Ashtonnak nem lett volna ellenére a hármas szex sem. Látszott, hogy akarná." - vallotta nemrég a lány, akinek barátnője, Marta Borzuchowski lett volna a harmadik, végül azonban mégis kettesben maradtak a színésszel.

Tipp! Elképesztő átalakulás, szexi cica lett a fiatal anyukából! Kattints a galériáért!




Ellentétek vonzásában - Mítosz vagy valóság?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111124-szerelem-parkapcsolat-ellentetek-vonzasaban-mitosz-vagy-valosag.html5 dolog, amit a pasik gyűlölnek a nőkben - a közösségi oldalakonhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111122-szerelem-parkapcsolat-7-dolog-amit-a-pasik-gyulolnek-a.htmlEgy hajdanvolt apáca őszinte vallomása a szexualitásrólhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111118-egy-kiugrott-apaca-oszinte-vallomasa-a-szexrol.htmlFélrelépett a Született feleségek sztárja?http://www.life.hu/szeress/20111118-felrelepett-a-szuletett-felesegek-sztarja-eva-longoria.html10 hiba, amit ne kövess el a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111118-szex-szerelem-10-hiba-amit-a-nok-elkovetnek-a.htmlCsak a szexről szól a díva legújabb románcahttp://www.life.hu/szeress/szex/20111116-csak-a-szexrol-szol-jennifer-lopez-legujabb-romanca.htmlVágygyilkos szexszokások - Így kezeld!http://www.life.hu/szeress/szex/20101108-vagygyilkos-szexszokasok-igy-kezeld.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.