házasság párkapcsolat Richard Burton Billy Bob Thornton mozi Tony Curtis Hollywood Elizabeth Taylor Gábor Zsazsa sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak sztárok, akik egészen biztosan a döntőbe kerülnének, ha a házasság olimpiai sportág lenne. De vajon kik a képzeletbeli verseny abszolút győztesei? Íme a legtöbbször oltár előtt álló hírességek.
1. Richard Burton





Szólj bele: Hogy eshettem teherbe????



Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. Elizabeth Taylor

A legendás díva több mint harminc évig élt házasságban, igaz, nem egyetlen férj oldalán. Elizabeth Taylor először a szállodalánc alapítójának fiával, Conrad Nicholson Hiltonnal házasodott össze 1950-ben, majd egy év múlva elváltak, és Michael Wilding színész következett a férjek sorában 1952-ben. Ötéves házasságuk azonban válással végződött, majd egy hét múlva Liz ismét esküvőt tartott, méghozzá Michael Todd-dal, aki azonban egy repülőszerencsétlenség áldozata lett 1958-ban. A gyászoló özvegyet férje legjobb barátja, Eddie Fisher olyan eredményesen vigasztalta, hogy a gyászév leteltével és a férfi válása után össze is házasodtak, majd egy újabb nős férfit "kényszerített" szakításra a színésznő, Richard Burtont. Elizabeth és Richard 1964 és 1974 között éltek együtt, válásukról azonban kiderült, hogy nem végleges, hiszen 1975-ben ismét kimondták a boldogító igent - igaz, csupán néhány hónapra. Burton után 1976-tól hat évig John Warner szenátor, majd 1991-től négy évig a nála 20 évvel fiatalabb építőmunkás, Larry Fortensky neje volt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Átalakítunk! Dögös csaj lett Edinából. Kattints a galériáért!


3. Tony Curtis





Forrás: AFP
Forrás: AFP

4. Gábor Zsazsa

A kategória királynője és abszolút bajnoka vitathatatlanul a magyar származású híresség. Az egykori magyar szépségkirálynő, majd hollywoodi díva egy török diplomata oldalán kezdte meg feleség-pályafutását. Gábor Sári, alias Gábor Zsazsa 1937 és 1941 között volt Burhan Asaf Belge neje, majd válásuk után nem egészen egy évvel már Conrad Hilton szállodatulajdonos oldalán bukkant fel. Válása után és harmadik házassága előtt nemhogy egy évet, de egy napot sem várt: a boldogító nem napján mondta ki a boldogító igent George Sandersnek, a kapcsolat azonban 1949-ben véget ért, papíron azonban még öt évig tartott. Zsazsa ezután szünetet tartott feleségszerepében, 1962-ig nem ment hozzá senkihez, abban az évben viszont Herbert Hutner bankár arája lett, mintegy négy esztendőre. A válás után egy héttel már Joshua S. Cosden olajmágnásnak fogadott örök hűséget - nyolc évre. 1974 és 1976 között Jack Ryan dizájner felesége volt, aki nem más, mint a Barbie baba egyik tervezője. A sztár férjfogyasztó étvágya nem csillapodott. 1976-ban Michael O'Harával állt oltár elé, házasságuk hat évig tartott, 1982-ben váltak el. Abban az évben nem ez volt Zsazsa egyetlen szakítása, Felipe de Albával mindössze egy napig éltek a szent kötelékben, de a nászt érvénytelenítették, hiszen a színésznő bigámiát követett el. Az idősödő sztár végül révbe ért, rossz nyelvek szerint név- és érdekházasságot kötött Frédéric von Anhalt herceggel 1986-ban, akivel a mai napig együtt vannak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Modellkedni kezdett a híres énekesnő lánya. Kattints a galériáért!


5. Mickey Rooney




Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mickey Rooney és jelenlegi felesége, Jan Chamberlin

6. Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton talán híresebb házasságairól és válásairól, mint szerepeiről, így méltán van helye a "döntőben". A színész 1978-ban vette feleségül Melissa Lee Gatlint, majd 1980-ban el is váltak. A következő holtomiglan-holtodiglan még ennyi ideig sem tartott, Toni Lawrence 1986-ban ment Thorntonhoz, majd 1987-ben vált el tőle. Cynda Williams színésznő 1990-ben került fel Billy Bob listájára, azonban két év házasság után inkább elvált a sztártól. 1993-ban jött a negyedik feleség Pietra Dawn Cherniak személyében, és csak rekordnak számító négy év után szakítottak 1997-ben. A színész 2000-ben megtalálta álmai nőjét Angelina Jolie személyében, és oltár elé is vezette, még egy dalt is írt neki Angelina címmel, ennek ellenére a szerelemnek vége lett 2003-ban. Azóta Billy Bob nem nősült újra, de még előtte az élet...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Tipp! Brad Pitt bottal jár. Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.