párkapcsolat férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sok éve együtt élő párok legfőbb gondja jellemzően az, hogy a lángoló szerelem már a múlté, helyette csak megszokás van, ám mindketten vágynak valami érdekesre, izgatóra, ami új színt vihet a párkapcsolatukba.


Thinkstock
Thinkstock

1. Hogyan is kezdődött?

Először is, miért szerettél belé? A válaszhoz idézd fel kedvesed azon tulajdonságait, amelyeket most is nagyon becsülsz, s amelyek ma is szeretetreméltóvá teszik őt számodra. Ezek a gondolatok segíthetnek a szexuális együttlét előtt is, hogy "lelkileg" ráhangolódj a szerelmeskedésre, ugyanis akik így tesznek, jobban élvezik a szexet. Persze a jó tulajdonságokat szóban is érdemes a másik tudomására hozni.

2. Vajon te miben változtál?

Ahhoz, hogy társkapcsolatod kimozduljon a holtpontról, neked is érdekesebbé kell válnod, nem csak a másiknak. Vajon ugyanannyit figyelsz magadra, mint régebben? Ugyanolyan kívánatos vagy, mint annak idején voltál? Tegyél érte: hozd rendbe a külsődet (hajadat, körmödet), figyelj az alakodra, ha híztál, itt az ideje lefogynod egy kicsit. Hidd el, a változásnak meglesz az eredménye.

3. Elveszett őszinteség?

Vajon ugyanannyit és ugyanolyan őszintén beszélgettek, mint annak idején? Ha nem, teremts alkalmat a meghitt együttlétekre, ahol nem feltétlenül a szexé, hanem a szavaké a főszerep.

4. Randevú 2012!

Milyen jó is volt az első randikra készülni, kicsinosítani magad, várni a találkozást! Nem kell lemondani róla, csak szervezés kérdése az egész!

Tipp! Liptai Claudia szebb, mint valaha. Kattints a képekért!


5. Egyhangú esték helyett...





Thinkstock
Thinkstock

6. Figyelj oda rá!

Csak legyintesz az új hobbijára, vagy elengeded a füled mellett a kéréseit? Igenis figyelj arra, amit mond, így ő is megteszi majd ugyanezt! Igaz ez az esti beszélgetésekre, a családi ügyek megoldására is. Hallgasd meg a másikat, s ha ő magától nem teszi, akkor kérd meg arra, hogy szánjon rád elegendő időt. Néha elég csak kimondani... mert lehet, azt hiszi, hogy minden rendben van úgy, ahogy van.

7. Gyors kielégülésért bújtok ágyba?

Felejtsd el! Teremtsd meg a helyét és idejét egy-egy hosszabb szexuális együttlétnek! Próbáljatok ki új helyszíneket, kísérletezzetek, vigyetek egy kis színt az erotikába. Mindenkinek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen.




9. Jó vele? Akkor mondd is ki!



10. A szeretetet nem kell titkolni!





Thinkstock
Thinkstock

11. Engedd el!

"Engedd el vadlovad! Ha a tiéd, úgyis visszatér" - tartja a mondás. Ha viszont pórázt akasztasz a nyakába, a legrövidebb úton fog elmenekülni. Neki is szüksége van egy kis szabadságra, nem lehet mindig veled.

12. Közös szabadidő, közös szenvedély!

Kedvesedet jobban megismered a közös szabadidő eltöltésekor - pl. játék, szórakozás során -, mint a szürke hétköznapokban. Így a különböző élményeket is megoszthatjátok. Fontos, hogy néha olyan helyekre is elkísérjétek egymást, amit valamelyikőtök nem szeret. Pl. bevásárolni, cipőt venni...

Forrás: www.ezoterikus.hu

És még:
8 menekülési útvonal, ha a férfi őrült!
A 14 legbénább flörtölős duma és 7, ami üt!
11 jel, hogy az igazival vagy!

Tipp! A kétéves Boti az életéért küzd. Kattints a galériáért!


Minden idők legfurcsább párkapcsolati tanácsai (18+)http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120117-szex-szerelem-minden-idok-legfurcsabb-parkapcsolati-tanacsai.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen vagy a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120113-csillagjegyed-megmutatja-hogy-milyen-parkapcsolatban-erzed-jol-magadat.html6 sztár, aki a legtöbbször házasodotthttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120110-sztarok-akik-rengetegszer-hazasodtak.htmlSzingli férfiak kontra erős nőkhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111222-szerelem-szex-parkapcsolat-szingli-ferfiak-kontra-eros-nok.htmlEllentétek vonzásában - Mítosz vagy valóság?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111124-szerelem-parkapcsolat-ellentetek-vonzasaban-mitosz-vagy-valosag.html5 dolog, amit a pasik gyűlölnek a nőkben - a közösségi oldalakonhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111122-szerelem-parkapcsolat-7-dolog-amit-a-pasik-gyulolnek-a.html10 hiba, amit ne kövess el a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111118-szex-szerelem-10-hiba-amit-a-nok-elkovetnek-a.html5 ok, amiért nem kötelezi el magát a pasihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111115-szerelem-parkapcsolat-elkotelezodni-keptelen-ferfiak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.