Titkos szövetség alakult: VV Eszter szex miatt nem vitte ki párbajra Attilát

szex VV Eszter VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attila és Eszter között már jó ideje titkos szövetség működik, legutóbb is megbeszélték: egymásra teszik a jelet. Attila a kihívás előtt pedig azt ígérte Eszternek, számíthat egy jó kis szexre vele, ha nem neki adja a zöld kendőt.
"Tudom, hogy tetszem neked, de nem feltétel nélkül. A feltétel lehetne az, hogy mindketten bent maradjunk. Azt hiszem, hogy testi-fizikai kapcsolat is lehetne közöttünk, ha nem engem vinnél ki"



Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Eszter végül nem tette a zöld kendőt Attilára, bár már korábban elmondta, őt szeretné a villán kívül látni. Talán Eszter intim közelségbe szeretne kerülni a villa összeférhetetlenjével? A jogászlány soha nem titkolta, hogy Attila imponált neki, korábban a "világvége" játékon azt mondta, vele szívesen újra benépesítené a földet - írja a Blikk.

"Szeretem az olyan kiállású férfiakat, mint Attila, mert mellettük igazán nőnek érezheti magát egy nő. Nem beszélve a biztonságról" - mondta korábban Eszter.

Tipp! Szexi képek Katie Holmes-ról! Kattints a galériáért!



Sosem érhet az apánk nyomába? - Így választ a nő férfithttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120126-szerelm-parkapcsolat-versenyben-a-pasim-es-az-apam.htmlMennyit számít a pénz? - Így választ a nő pasithttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120124-gazdag-vs-csoro-pasi-mennyit-szamit-egy-kapcsolatban-a-penz.htmlEgy férfi nem elég! - Többférjűség a világbanhttp://www.life.hu/szeress/20120123-kultursokk-tobbferjuseg-hazasodo-halottak-es-atkok-kulonos-hazassagok-a.htmlVéget ért Heidi Klum és Seal házasságahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120122-vege-heidi-klum-es-seal-hazassaganak.html12 pezsdítő tipp laposodó párkapcsolat ellen!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120120-12-pezsdito-tipp-laposodo-kapcsolatod-ellen.html5 szexpóz, ami tutira bejön a férfiaknak - egy pasi vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120120-melyikben-mit-szeretunk-a-szexpozokrol-pasiszemmel.htmlÉvekig prostiknál kereste a boldogságot a VV5 sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120120-valovilag-evekig-prostikhoz-jart-a-vv5-sztarja-attila.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.