Attilát akarja VV Szandika

szex Szandika VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág negyedik szériájának plasztikcicája kiveti hálóját a legújabb VV egyik lakójára, Attilára.
"Szandi egyszerűen imádja Attilát, sokszor beszélgettünk már arról, hogy ő a kedvence. A fiú nyers stílusa nagyon bejön neki, olyannyira, hogy a többi már nem is számít. Nem mintha Attila nem lenne jó kiállású pasi, de Szandinak külsőre nem teljesen ő az esete"



Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


A barátnő szerint a jelenleg Németországban erotikus munkákat vállaló Szandika mindent bevet majd, hogy ­becserkéssze Attilát. "Biztos vagyok benne, hogy kiveti majd rá a hálóját. Attila ettől iszonyatosan zavarban lesz, de ismerem Szandit, pontosan ez fogja őt még inkább inspirálni. A nézőknek nem kell bemutatni a barátnőmet, ha ő egyszer valamit a fejébe vesz, addig megy, amíg el nem éri. Úgyhogy Attilának fel kell kötnie a gatyáját" - mesélte Petra a Blikknek.

Attila villabeli jó barátja, Péter is hasonlóan gondolkodik: "Pontosan erre van szüksége az én barátomnak, hogy végre valaki a szárnyai alá vegye, Szandika pedig tökéletesen megfelel erre. Kíváncsi vagyok Attila arcára, amikor Szandika majd odadörzsöli a melleit, ahogy ezt tette anno Ale­kosszal is. Szerintem tetszeni fog neki, hogy ilyen hosszú cölibátus után végre valaki megkörnyékezi. Azt, hogy erre Kinga hogyan fog reagálni, előre nem tudom megmondani, de nem tartom kizártnak, hogy kisebb konfliktust okozhat majd közöttük" - mondta Péter a Blikknek.

Tipp! Mindig más frizurával lepi meg közönségét a gyönyörű színésznő. Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.