Oscar-díj pornó VV Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera nem is sejti, hogy fény derült a szexiparban tett szárnypróbálgatásaira, filmjét azonban máris pornó Oscar-díjra jelölték.

Tipp! Kattints a képre a meztelen villalakókért! (+18)

,,Több kategóriában lehet indulni a pornó Oscar-díjért, az egyik az év legbotrányosabb filmje. Valószínűleg Verát éri a megtiszteltetés, mert ehhez hasonló nem történt tavaly. Amennyiben szeretné folytatni a pornóiparban, cégünk biztosan tenne neki ajánlatot. Tehetségesnek mondható, ha azt nézzük, milyen élvezettel és odaadással végezte a dolgát a castingon." - nyilatkozta a Borsnak Tomor András pornóproducer.

Baukó Éva szerint Vera ugyan még nem tudja, de ő már több lábon állhat: ,,Új csillag született a haldokló pornópiacon. Itt az ideje, hogy felpezsdítse a hazai pornózást. Kaptam egy példányt a pornós DVD-jéből, de csak egyszer bírtam megnézni, mert majdnem elokádtam magam tőle. Mindezek ellenére feltétlenül dedikáltatni fogom Verával a filmet." - élcelődött a VV4 szőkesége a Borsnak.

Tipp! Bájos, titokzatos és szexi! Kattints a galériáért! (18+)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.