Kiderült! 70 lánnyal volt az RTL Klub sztárja

szitok nőcsábász Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillag születik 19 éves rappere, Németh Zoltán Plazma már most igazi skalpvadász.

Németh Zoltán Plazma polgárpukkasztó szövege teljesen kiakasztotta a Csillag születik zsűrijét és a közönséget is. A szövegeket a fiatal fiú a volt barátnőinek darálta, akikből állítólag eddig hetven volt. Ezeknek a lányoknak szólnak obszcén kifejezésekkel tarkított dalai, de átment a rostán, a zsűrinek tetszett az előadás.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

,,A mai fiatal lányok fricskázásáról szólt a dal, azokról is, akikkel együtt voltam. Sok barátnőm volt, sok csajjal lefeküdtem, nagyjából hetvennel, leginkább a szövegemmel dumáltam le róluk a bugyit. Volt köztük, aki reggelre már nem volt nálam, és egy-két olyan is, akivel egy hónapig is tartott a kapcsolat. Voltak húzós időszakaim, amikor pörgettem őket, mint a vattacukrot a búcsúban. Elég korán kezdtem, nagyjából tizenhárom esztendős koromban" - mondta a rapper a Borsnak. A fiút eddig csak egy lány fogta meg igazán, de a kapcsolatnak hét hónap után egy félreértés miatt csúnya vége lett.

Tipp! Megasztárok mutatták be nekünk új otthonukat. Kattints a galériáért!



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Így érd el, hogy leszólítsanak a pasik - 7 ismerkedős tipp nőknek, férfiaktólhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120315-igy-erd-el-hogy-leszolitsanak-a-pasik-7-ismerkedos.htmlLeszbikus kapcsolatai is voltak kedvenc sorozatsztárunknakhttp://www.life.hu/szeress/20120314-leszbikus-kapcsolatai-is-voltak-kedvenc-sorozatsztarunknak-gillian-andersonnak.htmlErotikus pasiparák, avagy mi bántja a férfit az ágyban? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120314-nagy-pasiparak-avagy-mi-bantja-a-ferfit-az-agyban.htmlElszerette a férjétől, majd dobta a fiatal színésznőt a hollywoodi szívtipróhttp://www.life.hu/szeress/20120313-teljesen-tonkretette-a-szineszno-hazassagat-a-hollywoodi-szivtipro-gerard-butler.htmlAmikor fáj a szex - Így kezeld a hüvelyszárazságot! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120313-amikor-fajdalmas-a-szex-igy-kezeld-a-huvelyszarazsagot.htmlAlig találkozhat egymással az X-Faktor szerelmespárjahttp://www.life.hu/szeress/20120312-alig-talalkozhat-egymassal-az-xfaktor-szerelmesparja-baricz-gergo-es-kovats.htmlEzért játsszák meg a pasik az orgazmust! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120309-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-jatsszak-meg-a-pasik-az.htmlA nők nem úgy vágynak a szexre, ahogy a férfiak gondolják (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120309-a-nok-nem-ugy-vagynak-a-himvesszore-ahogy-a-ferfiak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.