Kamerák előtt fog szexelni az RTL Klub sztárja

pornó VV Fecó Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fecó a legmerészebb álmait akarja valóra váltani.



Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"A mai napig visszavágyom a villába, ezért felmerült bennem egy merész ötlet: kamerákat szeretnék felszerelni a lakásunkba! Megbeszéltem Angélával és a családommal, szerencsére senkinek sincs kifogása ellene, sőt örülnek neki! A gyerekek még nem tudnak az ötletről, de ők szerintem észre sem vennék a változást, ráadásul imádnak verekedni és rosszalkodni. A villában megszoktam, hogy figyelnek, és amióta itthon vagyok, nagyon hiányzik ez az érzés. A nagyszobát, a kisszobát és a nappalit szeretném bekameráztatni, így az érdeklődők nyomon követhetik majd az életünk minden pillanatát. A vécé lesz az egyetlen olyan helyiség, ahová nem nyerhetnek betekintést a nézők" - idézi Fecót a Stop.hu.

"Egyelőre online szeretnénk sugározni az adást, és később, ha lesz ránk kereslet, akkor a régi Győzike show mintájára akarjuk formálni a műsort. Úgy gondoljuk Angélával, hogy egyre érdekesebb lesz az életünk, és szeretnénk, ha ennek mások is a részesei lehetnének. Természetesen némi anyagi előrelépést is remélünk az adásoktól. Nem lenne tabu a szex sem, hiszen a hálószobába is lenne kamera! Nem leszünk szégyenlősek, ezt garantálom" - tette hozzá a valóságshow-hős.

Sztárok tippjei: így szabadulj meg szülés után a pluszkilóktól! Kattints a galériáért!



"Jóga közben esett meg a dolog" - Orgazmus pasi nélkül (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120327-szex-szerelem-parkapcsolat-joga-kozben-esett-meg-a-dolog-.htmlCsaládi állapot: házas - Párkapcsolati buktatók a közösségi oldalakonhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120323-szerelem-parkapcsolat-hozzamentem-a-kozossegi-oldalamhoz.html6 jel, ami elárulja, hogy szexre van szükséged (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120323-feszult-vagy-beteg-borproblemak-gyotornek-lehet-hogy-szexre-van-szukseged.htmlOrális szex? Fuj! - Így kezeld a konfliktust (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120224-szex-szerelem-parkapcsolat-a-pasim-nem-akar-oralisan-kielegiteni.html5 ok, amiért biztos, hogy félrelép a pasihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120323-szerelem-szex-parkapcsolat-5-ok-amiert-biztos-felrelep-a.htmlVV Fecó és neje között lángol a szerelemhttp://www.life.hu/szeress/20120323-vv-feco-es-neje-kozott-langol-a-szerelem.htmlTe is a hangja miatt kívánod őt? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120322-hangok-szex-kozben-te-is-ezert-kivanod-meg.htmlMagyar lánnyal kavar a népszerű énekesnő exférjehttp://www.life.hu/szeress/20120322-magyar-lannyal-kavar-a-nepszeru-enekesno-exferje-russel-brand.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.