válás Marc Anthony Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalosan is vége Marc Anthony és Jennifer Lopez házasságának.

A pár a "kibékíthetetlen ellentétek" indokot jelölte meg a válás okának. Jennifer és férje hét évig voltak házasok, tavaly júliusban jelentették be a szakítást. Ikreik, Max és Emme négyévesek. A válást a Los Angeles-i bíróságon mondták ki. A zenész megosztott gyermekfelügyeletet kért, asszonytartást pedig nem áll szándékában fizetni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A pár a válás után is jó viszonyban maradt: együtt dolgoznak közös valóságshow-jukon, a 'Q'Viva! The Chosen' műsoron. "Anélkül, hogy részletesebben beszélnék a történtekről, ez egy igen szomorú dolog. Néha érzelmileg is nehéz és bonyolult ez a helyzet, de még mindig barátok vagyunk, és büszke vagyok arra, hogy ilyen normálisan tudtuk kezelni a dolgokat. Főképp a gyerekek miatt is fontos ez" - vallotta nemrég Jennifer, akinek új kedvese, Casper Smart mindössze 24 éves.

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.