Eva Longoria Eduardo Cruz Penelope Cruz szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Longoria és Eduardo Cruz nem bírták egymás nélkül túl sokáig.

Másfél hónappal ezelőtt már szakított az álompár. A különválás után Eva Longoria sokat bulizott, és szinte minden hollywoodi partin tiszteletét tette, de úgy tűnik, mégsem volt boldog. A napokban ugyanis lencsevégre kapták a Született feleségek tévésorozat szexi menyecskéjét, amint kedvesével, Eduardo Cruzzal csókolózik, így nem vitás, az álompár újra együtt van. A róluk készült legfrissebb képeket itt nézheted meg.

AFP
AFP

Eva és Eduardo a napokban a Los Angeles-i állatkertbe vitték kirándulni a férfi nővére, Penelope Cruz kisbabáját, Leót. A kis család remekül érezte magát, Eva pedig még az egyszerű tréningruhában is nagyon boldognak tűnt. Nem csoda, hiszen ismét együtt van szerelmével, és az is lehet, hogy ez a kis kirándulás a pici Leóval arra ösztönzi majd a csinos színésznőt, hogy hamarosan ő is gyermeket vállaljon. Vajon a nála tíz évvel fiatalabb Eduardo mit szólna hozzá?

Tipp! Újabb tehetség búcsúzott a Megasztártól. Kattints a galériáért!



Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Kedvenc színeink árulkodnak szexualitásunkról (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120417-szex-es-parkapcsolat-kedvenc-szined-arulkodik-szexualitasodrol.htmlJól bevált szexébresztő praktikák - 5 tipp férfiaktól (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120415-szerelem-parkapcsolat-5-tipp-az-ellaposodo-szex-ellen-.htmlVégre vallott szerelmi életéről Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/szeress/20120412-scarlett-johansson-a-szerelmi-eleterol-vallott.htmlHivatalosan is elvált a sztárpárhttp://www.life.hu/szeress/20120412-hivatalosan-is-elvalt-a-sztarpar.htmlElkelt a népszerű sorozat szívtiprójahttp://www.life.hu/szeress/20120413-elkelt-a-nepszeru-sorozat-szivtiproja-chris-noth.htmlCsak szexre kellesz, avagy a palira vett pasik esete (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120412-csak-szexre-kellesz-avagy-a-palira-vett-pasik-esete.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.