Angelina Jolie apja a színésznő esküvőjéről mesélt

eljegyzés Angelina Jolie John Voight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész Hollywood a közelgő Jolie-Pitt lagzi részleteit találgatja. A napokban Angelina édesapja, John Voight vallott lánya terveiről.

Angelina Jolie-nak rengeteg titka van. Apja is, akárcsak az egész világ, nagyon meglepődött, amikor néhány napja kitudódott Jolie és Brad Pitt eljegyzése. "Nagyon örülök. Ha ők ennyire boldogok, és még esküvőjük is lesz, az csodás lenne. Már van hat gyermekük, szóval már egy ideje a házasság útjára léptek" - vallotta az édesapa.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Voight apuka szerint sem Angelina, sem Brad nem osztott még meg információkat az esküvővel kapcsolatban. "Még nem mondtak nekem semmi konkrémumot, én pedig nem hiszek annak, amiket az emberek pletykálnak. Az újságok arról írnak, amiről akarnak, én majd Angie-től megtudom, mi történik. Nemrég találkoztunk, nagyszerűen éreztük magunkat, de erről a dologról nem esett szó. Angelina egy olyan ember, aki egyszerre több dologgal is képes foglalkozni, méghozzá nagyon lelkesen. Csodás színésznő és nagyszerű anya egyszemélyben. Raádásul remekül gondját viseli a kicsiknek" - vallotta John Voight.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.