Agresszíven flörtölt a szexi énekessel a színésznő

Adam Levine Maroon 5 Jennifer Love Hewitt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Love Hewitt nemrég nyíltan flörtölt a Maroon 5 banda frontemberével, Adam Levine-nel. A szexi énekes ezt nem hagyhatta szó nélkül...

"Mindig figyelemmel kísértem az életét. Két napja olvastam, hogy végre szingli lett. Ezt csak úgy mondom..." - mesélte néhány hete Jennifer egy showműsorban. A Maroon 5 szexi frontembere egy hónapja szakított szupermodell kedvesével, azóta pedig még nincs újabb barátnője. Miss Hewitt azonban nagyon szeretne az lenni...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Igen, én is hallottam róla. Elég agresszív beszólás volt" - mondta nemrég Adam Levine a színésznő flörtölésével kapcsolatban, majd hozzátette: Nagyon kedves, amit mondott. Elég jó az élet, ha egy szép nő mond kedves dolgokat rólam" - viccelődött az énekes a The Ellen DeGeneres Show-ban.

Nos, Hewitt vette a lapot és a neten reagált Adam "kedvességére": "Köszönöm, hogy ilyen "tapintatos" voltál velem, miután én ország-világ előtt bevallottam, hogy tetszel nekem. Megtanultam a leckét" - írta Jennifer a Twitter-oldalán.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.