Beteges dolgokat művelt párjával a valóságshow szereplője

párkapcsolat Éden Hotel 2 valóságshow szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel egyik vehemens, erős karakterű szereplője álmában sem gondolta volna, hogy olyan gonoszul bánik a párjával, ahogy azt tette. A szőke játékos a játékon kívül az elnyomó helyett inkább az elnyomott szerepét játszotta.

Forrás: www.edenhotel.hu
Forrás: www.edenhotel.hu

Éden Anikót volt szerelme emléke egészen Mexikóig üldözte. A lány azért jelentkezett az Éden Hotel nevű játékba, hogy megszabaduljon egykori párja emlékétől, akivel két és fél évig tartott emésztő viszonyuk. "Nagy szerelem volt, de nagyon durva kapcsolat is egyben" - nyilatkozta a karakán lány a Borsnak. - "Teljesen alárendeltem magam neki úgy, hogy közben azt hittem, ez így van rendben. Még a szakítás után is hosszan kínzott, lelki terrorban éltem. A végén már beteges dolgokat műveltünk, az őrületbe kergettük egymást."

A szőke ciklon pont emiatt döntött úgy, hogy a hotelben senkihez sem fog közel kerülni. Ezt az álláspontját Levente változtatta meg: a lelki mellett testi kapcsolat is kialakult közöttük annak ellenére, hogy Anikó folyamatosan piszkálta a srácot. Mindezt állítólag csak azért tette, hogy megvédje magát a korábbihoz hasonló lelki sérülésektől. A Borsnak utólag beismerte, hogy Levente végül is mindent megadott számára: emberszámba vette. "Ezt nagyon rosszul kezeltem, és megpróbáltam elnyomni a saját érzéseimet. Pedig csak jót kaptam Levitől" - magyarázta a lány, aki a lapnak azt már nem vallotta be, hogy ma tart-e még a viszonyuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.