esküvő Balogh Edina Barátok közt póker Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balogh Edina esküvőjén koszorúslány volt Kiss Ramóna, de lehet, hogy hamarosan ő is oltár elé áll.

A Barátok közt sorozat szépsége barátnője és kolléganője, Balogh Edina esküvőjén kéz a kézben jelent meg barátjával, a profi pókeres Tóth Richárddal. A Stop.hu szerint a szerelmespár közeli ismerősei tudni vélik, hogy hamarosan ők is összekötik az életüket. Ramóna nem szívesen beszél magánéletéről, kedvese azonban nemrég nyilatkozott a témában egy internetes portálon.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu, tothrichard.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu, tothrichard.hu

"Gondolom, nem titok, hogy nem akkor jöttünk össze, amikor a cikkek megjelentek rólunk, csak egyszerűen volt egy bizonyos pont, amikor inkább felvállaltuk egymást, mert odáig jutott a kapcsolatunk. Ez nem is annyira kis lépés, mint azt sokan gondolják. Elsősorban Ramira gondolok, amikor szóba jön hasonló helyzetben a kapcsolatunk. Őt elég nagy médiafigyelem övezi, ami nem feltétlenül kellemes dolog egy párkapcsolat szempontjából. Ezért abban maradtunk, annyit árulunk csak el, hogy együtt vagyunk, jól vagyunk" - írta Tóth Richárd egy internetes portálnak.

Szingli lett a magyar szépséghttp://www.life.hu/szeress/20120601-szingli-lett-a-magyar-szepseg-debreczeni-zita.htmlPuzsér szexre biztatja a kiscsillagothttp://www.life.hu/szeress/20120601-puzser-szexre-biztatja-a-kiscsillagot-szirota-jennifert.htmlOrgiák a baldachin alatt: De Sade, a szexmániás provokátor (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120531-a-botranyos-eletu-szexmanias-filozofus.htmlFérjhez megy Szakos Andreahttp://www.life.hu/szeress/20120531-megasztar-ferjhez-megy-szakos-andrea.html"Nem vagyok meleg, de..." - Amikor a pasi a pasit is megkívánja (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120529-szex-szerelem-parkapcsolat-nem-vagyok-meleg-de-18.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.