Húsz év után zátonyra futott Somló Tamás házassága.


A zenész és felesége, Gyöngyvér kapcsolata már többször került válságba. A házaspár között majdnem harminc év korkülönbség van, az ismerősök épp ezért nem jósoltak hosszó jövőt nekik. Persze nem lett igazuk - a zenész és a felesége csaknem húsz évig voltak együtt.

Nemrég azonban olyan mély hullámvölgybe került a kapcsolat, melyet már nem lehetett megmenteni - erről is mesélni fog Somló az Egy kávé Szily Nórával című beszélgetős műsorban. "Volt egy időszak, amikor nagyon-nagyon szerettük egymást, de ez az időszak elmúlt. Ő a társam, a barátom, a barátnőm egy személyben. Úgy gondolom, ha észreveszem a társamon, hogy 'másra' van igénye, el kell engedni. Jobb szépen lezárni valamit, mint erőltetni" - magyarázta Somló.Nézd meg a teljes adást a LifeNetwork tévében!

Az Egy kávé Szily Nórával című műsorban minden hétköznap 17:30-kor sztárvendégekkel találkozhatsz. Szombaton és vasárnap pedig keresd 15:30-kor a hétvégi válogatást! Magánéleti titkok, tragédiák, vallomások és életmódtippek. A sztárvilág velünk kávézik, várunk téged is!Szex idősebb nővel - mit szeretnek benne a pasik? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120626-szex-idosebb-novel-mit-szeretnek-benne-a-ferfiak.html Póló-szex a zuhany alatt - Forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120626-poloszex-a-zuhany-alatt-forro-szextipp-ejszakara-18.html Először szólalt meg a színésznő börtönviselt szerelmehttp://www.life.hu/szeress/20120622-eloszor-szolalt-meg-a-szineszno-anne-hathaway-bortonviselt-szerelme.html Nők pornófilm előtt - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120625-nok-pornofilm-elott-pasivelemeny-18.html Imádja egymást a Szex és New York sztárja és új kedvesehttp://www.life.hu/szeress/20120621-imadja-egymast-a-szex-es-new-york-sztarja-es-uj.html