Őrjöng a férje! A szexi szupermodellt egy fiatal férfivel hozták hírbe

válás Seal Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell választottja a szexi alsónemű-modell, Thomas Hayo.

A napokban a sármos férfit és a német topmodellt együtt kapták lencsevégre egy meghitt kis találkozás alkalmával. Bár most közösen dolgoznak, sokaknak úgy tűnik, hogy jóval több van köztük puszta barátságnál. A pár együtt hagyta el a stúdiót, Thomas pedig le sem vette a szemét a szőke anyukáról. A róluk készült képet itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Heidi exe, Seal - aki mellesleg hivatalosan még a férje - állítólag őrjöngött a hír hallatán. Bár már januárban szakítottak, a válási procedúra még csak néhány hete kezdődött el. "Seal nincs jó passzban az utóbbi időben, de ez a hír teljesen kikészítette. Szerinte ők ketten megállapodtak abban, hogy nem randiznak, amíg nincs vége a válási hercehurcáknak" - mesélte egy bennfentes.

Bár Heidi cáfolta, hogy együtt járna a sármos modellel, Seal szerint nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél...

Szex másodkézből - A családban marad?http://www.life.hu/szeress/szex/20120629-szex-masodkezbol-a-csaladban-marad.htmlBevált tippek eget rengető orális szexhez (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120629-bevalt-tippek-az-egetrengeto-oralis-szexhez-18.htmlAnne Hathaway-t utálja a vőlegényehttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120629-anne-hathawayt-utalja-a-volegenye.htmlVálik Tom Cruise és Katie Holmeshttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120629-valik-katie-holmes-es-tom-cruise.html"A fiatal csajok tök gyerekesek" - Éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120629-lederebbek-a-nok-30-felett-ejszakai-pasivelemeny-18.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.