Szerelem a láthatáron? Katie Holmes randizott, de ki lehet a titokzatos fiatalember?

párkapcsolat szerelem randi Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Holmes élvezi a szabad életet, mióta bejelentették, hogy Tom Cruise-zal különválnak. A színésznőt legutóbb egy titokzatos fiatalemberrel látták vacsorázni.

Katie Holmes teljesen kivirult, mióta bejelentették, hogy 5 év házasság után elválik Tom Cruise-tól. A színésznő azóta többször visel csinos magas sarkú cipőt és szexisebb, mint valaha. Sőt, a minap rajtakapták, hogy egy titokzatos fiatalemberrel vacsorázik az egyik New York-i étteremben. Amikor elhagyták a helyet, a színésznő két puszit kapott az arcára.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 33 éves sztár egyébként gyönyörűen nézett ki sötétzöld maxiruhájában, amihez fekete bőrdzsekit viselt. Nyoma sem volt a tőle megszokott slamposságnak, ráadásul a képek alapján nagyon boldognak tűnt. A titokzatos fiatalemberről még a legnagyobb pletykalapok sem tudták kideríteni, hogy kicsoda, de az biztos, hogy ő is nagyon boldognak látszott a közös időtöltés után.

Tom Cruise és Katie Holmes megegyezett a válásról és a gyermekelhelyezésrőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120710-tom-cruise-es-katie-holmes-megegyezett-a-valasrol-es-a.htmlÍgy még sosem láttuk Katie Holmest! Soványabb, de szexisebb mint valahahttp://www.life.hu/szepulj/20120708-igy-meg-sosem-lattuk-katie-holmest-sovanyabb-de-szexisebb-mint.htmlKi mit kap? Ezen a multimilliárdos vagyonon osztozkodik Katie Holmes és Tom Cruisehttp://www.life.hu/hazitunder/20120706-ki-mit-kap-ezen-a-multimilliardos-vagyonon-osztozkodik-katie-holmes.htmlKiszabadult az aranykalitkából Katie Holmes - Most már magas sarkút viselhttp://www.life.hu/legytrendi/20120703-kiszabadult-az-aranykalitkabol-katie-holmes-most-mar-magassarkut-visel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.