VV Seherezádé pénz Való Világ repülőjegy anyagi gondok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Seherezádé számára egyáltalán nem olcsó mulatság az, hogy ismét együtt jár egykori kedvesével, Claudióval.

Az olasz focista ugyanis Rómában él, így Sehinek folyamatosan ki kell hozzá utaznia, hogy találkozhasson vele, és együtt tölthessenek egy kis időt. Az út azonban nem olcsó, különösen akkor, ha havonta többször is repülőre ül.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

,,Megvisel az ingázás Róma és Budapest között. Amikor turnéra utazom Svájcba vagy Erdélybe, azt nagyon szeretem, mert az munka, amely egyúttal a hobbim. A római utak viszont nehézkesek. Még csak néhány hete vagyunk együtt újra - bár igaz, már egy ideje elkezdtük felmelegíteni a kapcsolatot -, de eddig ötször voltam kint. Legtöbbször egyébként fapados járattal utazom, és hozzá kell tennem, ha külföldi munkám van, néha még olcsóbb is az olasz fővárosból indulni" - mesélte a Blikknek Seherezádé.

A lánynak minden pénzt megér, hogy újra szerelmével lehet. ,,Megéri minden, amit ráfordítok, mert nagyon jól érzem magam Claudióval. Sokkal jobb lett a kapcsolatunk, boldogabbak lettünk, mint korábban bármikor. Megbeszéltük a félreértéseket, és tisztáztuk a dolgokat. Ő még a DJ-skedést is megérti, ami nagyon fontos" - tette hozzá a szőkeség.

Örök hűség: kötelesség vagy hazugság?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120731-orok-huseg-es-szex-a-parkapcsolatban-kotelesseg-vagy-hazugsag.htmlAmit még a halál sem választhat el - Carole Lombard nagy szerelmeihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120730-amit-meg-a-halal-sem-valaszthat-el-carol-lombard.htmlNők bugyi nélkül - Ki miért vállalja be? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120727-szexi-trendi-erotikus-nok-bugyi-nelkul-avagy-ki-miert.htmlAmibe a nagyi is belepirulna - A világ legpajzánabb múzeumai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120727-erotika-utazas-es-szorakozas-a-vilag-legpajzanabb-muzeumai-amiket-neked.htmlSzerelem a láthatáron? Katie Holmes randizott, de ki lehet a titokzatos fiatalember?http://www.life.hu/szeress/20120728-szerelem-a-lathataron-katie-holmes-ujra-randizik.htmlGazala Dzsaved: egy pakisztáni énekesnő megrázó halálahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120727-brutalis-kivegzes-a-nyilt-utcan-egy-pakisztani-enekesno-megrazo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.