Sziget Fesztivál Nagy Kristóf Bozont házasság Nagy Adri szerelem Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár szerelmespárja a Sziget fesztivál házasságkötő sátrában mondta ki egymásnak a boldogító igent, de nem titkolták, hogy igazából is megtennék ezt a komoly lépést.

"Ha két ember komolyan gondolkodik egy kapcsolatban, akkor egy idő után szóba kerül a kutya-gyerek-házasság projekt. Velünk is így van ez, hiszen szeretjük egymást" - mondta Nagy Adri a Blikknek.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints és nézd meg, hogy hol jöttek össze a szerelmesek!

A jellegzetesen mély hangjáról ismert megasztáros versenyző elárulta a bulvárlapnak azt is, hogy milyen esküvőre vágyik. "Van, amikor azt hiszem, kettesben, egy tengerparton lévő ceremónia lenne a legszebb, aztán meg eszembe jut, mekkora élmény lehet egy négyszáz fős lakodalom. Ebbe természetesen Kristófnak is lesz majd beleszólása, aki meglehetősen romantikus alkat" - mesélte.

Először mesélt házasságáról Rachel Weiszhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120809-rachel-hannah-weisz-oscar-es-golden-globe-dijas-szineszo-eloszor.htmlA Bourne-hagyaték sztárja retteg a házasságtólhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120808-a-bournehagyatek-sztarja-jeremy-renner-retteg-a-hazassagtol.htmlStevie Wonder 11 év házasság után elválikhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120806-a-vak-enekes-stevie-wonder-es-kai-millard-morris-valnak.htmlVégre kiderült, miért ment tönkre Alec Baldwin és Kim Basinger házasságahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120804-alec-baldwin-es-kim-basinger-hazassaga-a-szinesz-bevallotta.html23 év házasság után válik a híres divattervező, Vera Wanghttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120712-23-ev-hazassag-utan-valik-a-hires-divattervezo-vera-wang.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.