Kínos fotók! Egy másik férfivel csalta meleg barátja a népszerű műsorvezetőt

Anderson Cooper csókolózás homoszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anderson Cooper amerikai tévés magánélete válságba került: kedvesét egy másik férfival fotózták le félreérthetetlen helyzetben.

A népszerű amerikai újságíró és tévés Anderson Cooper évek óta együtt van kedvesével, Ben Maisanival, és korábban már a házasság is szóba került közöttük. Benről azonban nem olyan régen igen kínos képek készültek: egy titokzatos férfival, csókolózás közben fotózták le egy New York-i parkban. A róluk készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Anderson Cooper

Pedig pár hete még arról volt szó, hogy a két férfi oltár elé áll. A 45 éves Cooper egyébként csak nemrég vállalta fel nyíltan a homoszexualitását, annak ellenére, hogy tévés berkekben nyílt titok volt, hogy a férfiakhoz vonzódik. "Valójában meleg vagyok, mindig az voltam, mindig az leszek - ennél boldogabb már nem is lehetnék" - nyilatkozta nemrég Cooper.

"Brando fél Hollywoodnak megvolt" - James Dean nagy szerelmeihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120813-szerelem-parkapcsolat-brando-fel-hollywoodnak-megvolt-james-dean-nagy.htmlPirner Alma riválisai - Ilyen rúdtáncot még soha nem láttál!http://www.life.hu/szeress/20120807-ferfiak-rudtancolnak-igazi-akrobatak.htmlMenj szobára a pasiddal! - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20120813-szex-szerelem-parkapcsolat-menj-szobara-a-pasiddal-forro-szextipp.html"A puncim a tudás temploma" - Madonna, aki mindig új irányt mutat a nőknek (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120810-a-puncim-a-tudas-temploma-madonna-aki-mindig-uj.htmlTitokban nősült meg a világsztárhttp://www.life.hu/szeress/20120809-stanley-tucci-szinesz-titokban-felesegul-vette-emily-blunt-szineszno-testveret.htmlHónapokig színlelt Szinetár és Bereczkihttp://www.life.hu/szeress/20120812-honapokig-szinlelt-boldogsagot-bereczki-zoltan-es-szinetar-dora-szineszno.htmlDöntött a színésznő: hónapokra megvonja magától a szexethttp://www.life.hu/szeress/szex/20120811-dontott-a-szineszno-es-modell-pamela-anderson-honapokra-megvonja-magatol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.