Brad Pitt házasság eljegyzés gratuláció Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban eljegyzett Jennifer Anistonnak nem más, mint exférje, Brad Pitt gratulált. Vajon mit szól ehhez Angelina Jolie?

Brad Pitt igazi úriember. A sármos színész a napokban felhívta Jennifert, és elmondta neki, mennyire örül a boldogságának. A színésznőt ugyanis nemrég jegyezte el kedvese, Justin Theroux. Brad és Jen 2005-ben szakítottak. "Brad felhívta Jennifert, és elmondta, mennyire örül az eljegyzésnek. Tréfálkozott is vele, majd elmondta, komolyan jó érzés volt hallani a hírt, és reméli, hogy nagyon boldogok együtt" - vallotta egy bennfentes.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Brad egyébként a napokban veszi feleségül Angelina Jolie-t, ehhez pedig Jennifer gratulált a színésznek. Valószínűleg már nem haragszik a barna dívára, aki annak idején igencsak közrejátszott a válásukban... Brad persze nem jelenik meg Jennifer lagziján, de a színész édesanyja, Jane valószínűleg igen, hiszen a válás óta is imádja egymást Jen és egykori anyósa.

Emlékeztek még? Ő volt a VV3 legszexibb lánya, Pandorahttp://www.life.hu/szeress/20120807-a-valo-vilag-3-valosagshow-legszexisebb-lanya-pandora-volt.htmlEz az, amitől retteg a pasi az ágyban - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120815-szex-szerelem-parkapcsolat-ez-az-amitol-retteg-a-pasi-az.htmlA legnagyobb szexparák, avagy mitől fél a férfi az ágyban? - pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120814-szex-szerelem-parkapcsolat-a-legnagyobb-szexparak-avagy-mitol-fel-a.htmlErotikus gyümölcskehely - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120814-szex-szerelem-szexualitas-erotikus-gyumolcskehely-forro-szextipp-ejszakara-18.html"Brando fél Hollywoodnak megvolt" - James Dean nagy szerelmeihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120813-szerelem-parkapcsolat-brando-fel-hollywoodnak-megvolt-james-dean-nagy.htmlPirner Alma riválisai - Ilyen rúdtáncot még soha nem láttál!http://www.life.hu/szeress/20120807-ferfiak-rudtancolnak-igazi-akrobatak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.