Csokis csábítás ínyenceknek - forró szextipp éjszakára

párkapcsolat szex csokoládé LifeNight szexualitás szerelem felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha a legegyszerűbb ötletek a leghatékonyabbak, épp ezért, ha azt gondolod, hogy a csokoládés csábítás már egyáltalán nem trendi, tévedsz! Íme tippünk egy édes és buja éjszakához.  

A csokoládé a szexben persze nem új gondolat, ám annak ellenére, hogy sokan kipróbálták, vannak olyanok, akik idáig ódzkodtak tőle.

Thinkstock
Thinkstock

Pedig a csokoládé elfogyasztva valódi afrodiziákum, ám a varázslat a fogyasztás módjában van. Egy biztos, a csoki a legszexisebb étek lehet, ha tudod, hogyan kell tálalni, ráadásul biztos a siker, ha te magad főzöd a csokoládékrémet.

Csokoládékrém buja éjszakára

Hozzávalók:

- két tábla nagyon jó minőségű, magas kakaó- és kakaóvaj tartalmú csokoládé
- két evőkanál margarin
- kevéske friss mentalevél
- egy csipetnyi fahéj
- egy evőkanál méz

Elkészítés:

Törd kis darabokra a csokit, olvaszd fel gőz fölött, szórd bele a fűszereket, keverd el a mézzel, majd a gőzről levéve olvaszd bele a margarint (ne vajat használj, mert az hamar megdermed). A még meleg, illatos krémet tedd felmelegített üvegtálkába magatok mellé és már indulhat is a menet.

A Life extra tippje: Ha még izgalmasabb receptre vágysz, a csoki mellé készíthetsz falatnyi darabokra vágott gyümölcsöt is, vagy likőrben megfürdetett meggyszemeket, sárgadinnye-golyócskákat, banánkorongokat, amelyeket belemárthattok a csokiba.



Szabad játszani és kívánságokat is közvetíteni a csokival. Ha például azt szeretnéd, hogy a nyakad egy bizonyos pontját vagy a könyökhajlatodat kényeztesse a kedvesed, akkor apró csokipöttyel jelezheted a kritikus, ingerlésre vágyó területet. Ugyanígy jelezheted azt is, ha nem akarsz tovább várni, és péládul a válladnál érzékibb terület is izgalmakat kíván.

Ne feledd! Ha bármelyik élelmiszerre allergiás vagy, akkor azt az összetevőt hagyd ki a receptből!


Erotikus gyümölcskehely - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120814-szex-szerelem-szexualitas-erotikus-gyumolcskehely-forro-szextipp-ejszakara-18.htmlMenj szobára a pasiddal! - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20120813-szex-szerelem-parkapcsolat-menj-szobara-a-pasiddal-forro-szextipp.htmlBuja telefonhívás a fürdőszobából! - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120809-szex-parkapcsolat-orgazmus-buja-telefonhivas-a-furdoszobabol-forro-szextipp.htmlÉrzéki anál nyárra - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120807-szex-szerelem-parkapcsolat-erzeki-anal-nyarra-forro-szextipp.htmlÍgy szerezz gyönyört magadnak a pasid előtt - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120806-igy-szerezz-gyonyort-magadnak-a-pasid-elott-forro-szextipp.htmlVágyfokozó szex sötétben - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120802-szexualitas-szerelem-parkapcsolat-orgazmus-vagyfokozo-szex-sotetben-forro.htmlSzexlecke csajoknak orális kényeztetéshez - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120731-szexlecke-csajoknak-oralis-kenyezteteshez-forro-szextipp-ejszakara-18.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.