Ezt nézzük meg először a nőkön - férfiak vallomásai

megjelenés párkapcsolat férfi szerelem Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint tudjuk, az első benyomásnál kevés fontosabb létezik szerelmi téren, az pedig vélhetően minden nőt foglalkoztat, hogy a férfiak miként látják őt először. Hét pasit kérdeztünk meg arról: nekik mi az első?

1. Arcfókusz

Dávid, grafikus (31)

"Egyszerűen nem is értem ezt a kérdést, sosem tudtam felfogni, hogy lehet mást megnézni először egy nőn, mint az arcát. Ha tetszik az arca, ha szimpatikus, ha látok a szemében valamit, ami vonz, akkor az se zavar, ha a teste nem annyira ideális. Viszont ha bombázó alakja van, de a feje nem jön be, akkor egyszerűen nem érdekel. Ilyenbe szoktam belefutni akkor, ha az utcán először hátulról látok csak valakit, aztán csalódok, amikor megfordul."

Thinkstock
Thinkstock

2. Hátsó szemszög

Gergő, sportoló (27)

"Ha nem is mindig azt nézem meg először, de biztos, hogy általában az elsők között van a nők feneke, és ha olyan a szituáció, hogy épp nem láthatom, akkor is igyekszem minél hamarabb sort keríteni rá. Ez egyszerűen fontos nekem, mindig is buktam a szép fenekekre, teljesen el tudok csábulni tőlük. Persze a többi testrész sem mindegy, hogy milyen, ez csak a nézési sorrend."


3. Mutasd a kezed

Krisztián, egyetemi oktató (36)

"Nálam kizáró ok, ha egy nőnek nem szép a keze, szóval azt minél előbb igyekszem meglesni. Ha csúnyák a körmei, vagy vastag hurkaujjai vannak, akkor egyből elmegy a kedvem. A műkörömtől pedig kifutnék a világból. Viszont egy kecses, hosszú ujjú női kéz nagyon meg tud fogni. Persze nemcsak az számít, hogy milyen a formája, hanem az is, ahogyan használja: a gesztusok, az érintések, a tartás."


4. Szemekbe zárt titkok

Imre, vállalkozó (47)

"Közhely, hogy a szem a lélek tükre, de szerintem igaz, és én ehhez is tartom magam. Túl sok csalódás ért már az életben nők részéről ahhoz, hogy bármelyik egyéb testrészüknek bedőljek, én csak a szemeknek hiszek. Szerintem rengeteget, majdnem mindent elárul az emberről, és szeretném azt hinni, hogy legalább abból már tudok olvasni."


5. Mellbedobás

Richárd, egyetemista (19)

"Csak a cici! Ha látok egy szép dekoltázst, akkor önkéntelenül is lefelé kalandozik a szemem, és előbb nézem meg a lány melleit, mint az arcát. Ez persze nem azt jelenti, hogy csak a melle számít, de azért fontos. A nagy mellekre bukom, szóval ha olyannal találkozom, akkor nem tudom levenni róluk a tekintetem. Ha valaki lapos, akkor úgysincs esélye nálam. Akkor pedig nem mindegy, mit nézek meg rajta először?"

Thinkstock
Thinkstock

6. A lábak vonzásában

Zoli, futár (24)

"Lábmániás vagyok, tudom magamról, nem is tagadom. Fetisiszta, ha úgy tetszik. Szóval nekem nem is kérdés, hogy a nőkön a lábukat nézem meg először, és ez igazából független attól is, hogy vonzalmat érzek-e irántuk. Ha látok egy idős hölgyet, neki is a lábát nézem meg először. Biztos sokan betegnek tartják ezt, de nem azért van, mert bármit akarnék tőle, egyszerűen csak kíváncsi vagyok. Persze ha látok egy formás lábfejet, vagy csupasz hosszú combot, az izgalomba is hoz. Olyankor nem is tudok másfelé nézni egy darabig..."


7. Távoli alak

Gábor, kereskedő (52)

"Hogy mit nézek meg először egy nőn? Hát úgy az egészet egyben! Tetőtől talpig, a formáját, az összhangot. Hiába bámulnám én bármelyik testrészét, ha nem passzolna hatásban a többihez - nem igaz? A lényeg az egész alakja, abból pedig a nőies vonalakat kedvelem, a kerek csípőt, a telt ciciket. És a mozgás is nagyon fontos! Ahogyan jár, ahogy leül, ahogyan esetleg táncol... Emiatt jobb is, ha először nem közelről nézi meg az ember a nőket: távolról jobban látszik az egész."

A legnagyobb szexparák, avagy mitől fél a férfi az ágyban? - pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120814-szex-szerelem-parkapcsolat-a-legnagyobb-szexparak-avagy-mitol-fel-a.htmlSzerinted mi számít megcsalásnak? - pasik vallomásaihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120717-szex-szerelem-parkapcsolat-szerinted-mi.htmlFérfiak szex nélkül, avagy ki meddig bírja? - pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120710-pasik-szex-nelkul-ki-meddig-birja-18.html7 kínos szexbaki, amit nő elkövethet - pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120511-7-kinos-szexbaki-amit-no-elkovethet-pasik-vallomasai.htmlJól bevált szexébresztő praktikák - Pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120415-szerelem-parkapcsolat-5-tipp-az-ellaposodo-szex-ellen-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.