Korda György betegség Balázs Klári epehólyag szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György és Balázs Klári elbúcsúztak egymástól.

Korda Györgyöt epehólyag-gyulladás miatt műtötték a közelmúltban, a napokban pedig a kontrollvizsgálat után az otthonában mesélt a történtekről. "Az orvosokról csak szépet és jót tudok mondani, tényleg mindent megtettek értem. Most értünk haza a kontrollról, diétáznom kell még mindig, hat hét szükséges a teljes felépüléshez. Persze a cigarettáról le kellett mondanom egy életre, félek is, hogy meghízom, de egyelőre nem ez a legfontosabb. Éjszaka óránként felkeltem Klárikámat, mert úgy hasogat a seb" - magyarázta Korda György a Borsnak.

Forrás: MTI/Illyés Tibor
Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Nem könnyű szavakba önteni, amin keresztülmentünk. Gyurim még soha életében nem volt lázas, ám a kórházban, amikor magamhoz öleltem, éreztem, hogy szinte lángol a teste. Ilyenkor az ember a legrosszabbra gondol" - mondta Klárika könnyes szemmel. "Bevallom, én el is akartam búcsúzni. De mire megfogalmaztam volna, hogyan, már el is altattak" - tette hozzá Gyuri. "Én viszont elmormoltam a búcsút, ha nem is örökre. Azt mondtam neked, amikor betoltak a műtőbe, hogy itt várok rád és vissza fogsz jönni hozzám. Hiszen mi még minimum húsz évig együtt leszünk" - mesélte az énekesnő, aki a nap minden percét férje betegágya mellett töltötte.

"Szerintem egy-két napig nem is volt szinte magánál, annyira megviselte az altatás. De azt a pillanatot sosem fogom elfelejteni, amikor magához tért. Fátyolos szemmel rám nézett, azt mondta: 'Klárikám, hát itt vagy', és összevissza csókolta a kezemet. Még felülni sem volt ereje" - vallotta Klárika. "Nagyon sokszor kérdezték már tőlem, hogy mi a boldog házasság titka. Sosem tudtam igazán megfogalmazni, de ez a betegség végre segített. A boldogság titka nem más, mint Balázs Klári" - jelentette ki meghatottan a 73 éves Korda György.

Életveszélyben volt Korda György - súlyos fájdalmakkal kellett a kórházba szállítanihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120829-korda-gyorgy-eletveszelyben-volt-gyomorfajdalmakkal-kellett-korhazba-vinni.htmlSzorcsik Viki levetkőzött - megmutatta a bájait a Jóban Rosszban szexi nővérkéjehttp://www.life.hu/szeress/20120828-szorcsik-viki-levetkozott-megmutatta-a-bajait-a-joban-rosszban.htmlRafinált nők, megzsarolt férfiak - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120829-rafinalt-nok-megzsarolt-ferfiak-ejszakai-pasivelemeny-18.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.