Erotikus fotóalbum - forró szextipp éjszakára

fotózás szex LifeNight szexualitás élmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán különleges szexi élményre vágysz? Akkor ne tétovázz, és egy olyan hétvégén, amikor még gyönyörű idő van, csald ki kedvesed a természetbe egy erotikus fotózásra.

De ez a fotózás még véletlenül se pornó legyen, hanem finom fényfürdős, levélhullós ölelkezés a természettel. Mire gondolunk?

Fotózzátok le egymást, ahogy az aranyszínű avaron fekszetek, esetleg döntsétek a hátatokat egy fának, vagy öleljétek át azt a fatörzset, amelyik "megszólít" benneteket. Csak a helyszín és a fantáziátok szabhat határt a kreatív fotózásnak. Persze ha menet közben megkívánjátok egymást, akkor ne álljatok ellen a finom szeptemberi szexnek, de ha a vágy csak otthon, a fotók szerkesztése közbe ér utol benneteket, akkor zárjátok a napot ölelkezéssel.

Thinkstock
Thinkstock

A Life extra tippje:

Az elkészült fotókkal lehet játszani is: csak egy-egy részletet nyomtassatok ki, amelyen a természet szépsége mellett épp csak felsejlik egy-egy testrészlet - a melleid formája, a csípőd íve, a párod háta -, és rendezzétek az emlékeket titkos erotikus albumba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.