Az új szerelem csinosabbá teszi: jó pár kilót ledobott Szinetár Dóra

párkapcsolat válás új külső szerelem Szinetár Dóra szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ideje az a hír járja, hogy Szinetár Dórának új szerelme van, aki állítólag nem más, mint színészkollégája, Makranczi Zalán. A színésznő majd' kicsattan a boldogságtól, ami őt nem hizlalja, hanem pont ellenkezőleg: egyre csak fogy tőle.

A színésznő szinte teljesen átalakult, mióta különvált férjétől, Bereczki Zoltántól. Azok szerint, akik a napokban látták őt fellépni, egyre csinosabb, mivel sokat fogyott - írja a Blikk.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A bulvárlapban az olvasható, hogy a színésznő alakja mindig is tökéletes volt, még a szülés után is, hiszen a Budapesti Operettszínház igazgatója megkövetelte a munkatársaktól, hogy figyeljenek oda a testükre. A bulvárlap értesülései szerint a rajongók nem szeretnék, ha a színésznő tovább fogyna.

A színésznőnek egyébként nemcsak az alakja változott sokat, hanem a haja is. Még két hete sincs, hogy Dóra megszabadult hosszú tincseitől, és rövid hajjal nyilatkozott az egyik televízió bulvárműsorának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.