Szexi üzenettel csábítsd magad után - forró szextipp éjszakára

párkapcsolat szex férfi LifeNight szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A telefonszexről többször is szó esett már, és a tapasztalatok azt mutatják, sikeres vágykeltő lehet az erotika ilyen formája.

Izgalmas és valódi meglepetés lehet a pasid számára, ha előre felvett szöveggel izgatod fel érzékeit. Érdemes gyakorolni, mert az első néhány próbálkozás lehet, hogy inkább viccesre, mint erotikusra sikerül. Amennyiben úgy érzed, remekül megy neked a dolog, és a szexi szöveget csípőből nyomod, akkor még mielőtt a pasid hazaérne, a telefonod hangrögzítőjére vedd fel, hogy akkor, abban a pillanatban mire vágysz igazán. (Tuti, hogy a tiéd is alkalmas erre, csak meg kell találni a megfelelő funkciót.) Beszélhetsz hosszasan, pikáns részletekbe menően is, és persze sajnálkozhatsz azon is, hogy nincs a közeledben a szerelmed, aki mindezt meg is valósítaná veled.

Thinkstock
Thinkstock

Amikor azonban a párod hazaért, és ejtőzött egy kicsit, látványosan vonulj el zuhanyozni, de mielőtt bevonulnál a fürdőbe, véletlenül ejtsd mellé bekapcsolva a telefont a kanapéra. Hogy legyen időd felkészülni pasid érkezésére, a felvétellel kicsit trükközni kell: az első egy-két perc legyen néma, majd a harmadik perctől induljon el a szöveg - meglepetésszerűen. Reménykedj, hogy abban a kritikus két percben - amíg te lázasan veszed le magadról a ruhát - a kedvesed is a telefon közelében marad...


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.