Teljesen kigyúrta magát a Barátok közt egykori sztárja - 20 kilótól szabadult meg

Németh Kristóf Barátok közt testépítés edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristófnak két éve, a házassága felbomlását követően el kellett döntenie, hogy a teljes önpusztítást, vagy az újjáépítést választja.

"Az utóbbi tűnt ésszerűnek" - vallja a színész, aki legalább 20 kilótól szabadult meg. Új külsőjére természetesen a hölgyrajongók is felfigyeltek. Géza egykori megformálója kamaszkorától kezdve rendszeresen sportolt, most pedig apukaként is fontosnak tartja, hogy a saját és gyermeke életének is szerves része legyen a mozgás. Jelenleg úszással és súlyzózással éri el és tartja a versenysúlyát, hetente két alkalommal jár konditerembe, emellett pedig otthon is rendszeresen edz.

rtlklub.sajtoklub.tv/Klinszky Gábor
rtlklub.sajtoklub.tv/Klinszky Gábor

A színész közös szülői felügyelettel, volt párjával együtt neveli kisfiát, tökéletes harmóniában osztják be a Lócival töltött időt. Mind a két évvel ezelőtti válás, mind pedig a szoros napirend miatt Kristóf egyelőre úgy érzi, hogy csak komolytalan kapcsolatra nyitott. "A tartós párkapcsolat egyelőre nem szerepel a terveimben" - nyilatkozta a Blikknek a 36 éves apuka.

Forró pillanatok a Barátok köztben - Szexi fehérneműben a formás fenekű magyar színésznőhttp://www.life.hu/szeress/20120906-forro-pillanatok-a-baratok-koztben-ime-a-sorozat-legerotikusabb.htmlMegnősült és új szakmát váltasztott a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20120911-fotokon-akkor-es-most-kinizsi-otto-szinesz.htmlMozisztár lett a Barátok közt egykori szívtiprójábólhttp://www.life.hu/life/galeria/20120904-fotokon-akkor-es-most-hujber-ferenc-szinesz.htmlNemrég volt az esküvője, máris bővül a Barátok közt sztárjának családjahttp://www.life.hu/legykepben/20120824-nemreg-volt-az-eskuvoje-maris-bovul-a-baratok-kozt-sztarjanak.htmlTitokban megházasodott a Barátok közt egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120819-titokban-hazasodott-meg-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-erdelyi-timea.htmlSorra nyeri a szépségversenyeket a Barátok közt sztárjának lánya - Íme a gyönyörű ifjú hölgyhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120815-r-karpati-peter-szinesz-a-baratok-kozt-andrasanak-gyonyoru-lanya.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.