Heidi Klum nem tagad tovább: évek óta élete része az új szerelme

modell párkapcsolat Seal szerelem testőr Heidi Klum sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig tagadni próbálta, de tegnap egy tévéshow felvételén Heidi Klum bevallotta: valóban randizgat testőrével, bár a viszonyukat még nem nevezné szerelmi kapcsolatnak.

Heidi egy ideig talán magának sem akarta bevallani, hogy testőre, Martin Kristen és közte több van, mint munkakapcsolat. Egy tegnapi talkshow-ban aztán elárulta: valóban randiznak. "Nem nevezném ezt párkapcsolatnak, még csak most kezdtünk el randizni és fogalmam sincs, mi lesz belőle" - árulta el őszintén a 39 éves szupermodell, aki szerint nem is olyan meglepő, hogy egymásra találtak.

Northfoto
Northfoto

Heidi és a gyerekek, a háttérben Martin vigyázó tekintettel követi őket

A férfi ugyanis évek óta élete része, szinte minden titkát ismeri, ráadásul a saját és gyermekei életét is Martinra bízta már évekkel ezelőtt. Heidi talán azért rántotta le a leplet az igazságról épp most, mert a hírek szerint már nincs miért visszafognia magát. Volt férjét ugyanis többen egy csinos, barna hölgy társaságában látták. "Seal továbblépett, és így teszek én is" - szögezte le Heidi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.