Szurdi Miklós párkapcsolat Xantus Barbara szerelem sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén februárban szivárgott ki a hír, hogy Xantus Barbara és Szurdi Miklós különválnak, most mégis egyre többet látni őket együtt - írja a Borsonline. A sztárpárt a közös munka hozta össze.

Bár hivatalosan elindították a válást, mégis egyre több időt tölt együtt Szurdi Miklós és Xantus Barbara. A pár húsz év házasság után szakított idén februárban, amivel sokkolták a rajongókat. A párt most a közös munka hozta össze - írja a bulvárlap. A hírek szerint egy filmen dolgoznak, amelyben ők a főszereplők és saját magukat alakítják.

Forrás: MTI/Kallos Bea
Forrás: MTI/Kallos Bea

"Egy kisjátékfilm ötletével kereste meg Miklóst a filmszövetség" - mesélte Barbara a lapnak. "Ekkor merült fel az ötlet, hogy egy olyan házaspárról szóljon a történet, akiknek - mint mindenki másnak - rengeteg problémával kell szembesülniük, és akik fáradhatatlanul keresik a megoldásokat. Vagyis rólunk. Miklós írja a forgatókönyvet, és ő játssza a hatvanas családapát is, én pedig a feleséget alakítom. Ezért látnak minket olyan sokszor együtt."

"Jó volt a viszonyunk Miklóssal, és a válás után is így maradt. Szeretetben és tiszteletben éltünk egymás mellett, mindennél jobban szeretjük a gyermekeinket, és nagyon jól tudunk együtt dolgozni. Munkakapcsolatban vagyunk, nem mint férfi és nő találkozgatunk reggelenként" - tette hozzá a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.