Élete legnagyobb kudarca! Másodszor is elhagyta gyermeke anyját a magyar zenész

Pityinger László párkapcsolat válás Dopeman család sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pityinger László, művésznevén Dopeman először beszélt arról, hogyan élte meg családja széthullását. A problémák már hónapokkal, sőt évekkel ezelőtt kezdődtek, de a hír most újra kikerült a bulvárújságok címlapjára.

"Ő a gyerekem anyja, bármilyen kevés örömöt és bármilyen sok fájdalmat okozott nekem életemben, akkor is ő a gyermekem anyja. És azt akarom, hogy boldog, jó élete legyen. És talán ezért is jobb, ha kilépek, mert nem tudom boldoggá tenni. És az az igazság, hogy ő sem engem" - nyilatkozta a rapper. A részletekért nézd meg a Fókusz interjúját!

Szinetár Dóra most először mesélt válásáról és új életérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120825-szinetar-dora-szineszno-most-eloszor-nyilatkozott-bereczki-zoltan-szinesszel-valo.htmlMit titkol a sztárpár? - Lezárult Tom Cruise és Katie Holmes válásahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120822-szerelem-parkapcsolat-sztarok-lezarult-tom-cruise-es-katie-holmes-valasa.htmlBereczkiék jó üzletet csinálnak a válásbólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120821-bereczki-zoltan-szinmuvesz-es-szinetar-dora-szineszno-jo-uzletet-csinal.htmlTönkretette a válás, de végre talpra állt a szép színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120816-jennie-garth-a-beverly-hills-90210-sztarja-nemreg-valt-el.htmlSzétválás után nyert a lottón férj és feleséghttp://www.life.hu/szorakozz/20120817-valas-utan-nyert-a-lotton-egy-londoni-par-70-millio.htmlTönkretette a válás - Drasztikusan sokat fogyott a sorozatsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20120808-jennie-garth-drasztikus-egeszsegtelen-fogyasa.htmlÉleteket ment és túl van már a válásán az ismert műsorvezetőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120725-klausmann-viktor-keszen-all-a-szerelemre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.