Sugárzik róluk a boldogság! Remekül néz ki Andy Vajna és Palácsik Tímea

buli megnyitó parti párkapcsolat Andy Vajna szerelem Palácsik Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, semmi sem árnyékolhatja be Andy Vajna és Palácsik Tímea kapcsolatát.

A két híresség a napokban együtt érkezett egy elegáns fővárosi szálloda bulijába, és pompásan néztek ki egymás mellett. Tímea ragyog a boldogságtól, és Andy Vajna is nagyon büszke csinos kedvesére. Ha kíváncsi vagy a megnyitón megjelent magyar sztárokra, kattints ide!

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

A neves producer nemrég nyíltan elismerte, hogy szereti a lányt, sőt, a pár már egy ideje összeköltözött. Úgy tűnik, továbbra is minden harmonikusan alakul köztük. Egyetlen dolog árnyékolhatja be a boldogságukat, mégpedig az, hogy Palácsik Tímea a mai napig nem tudta magát túltenni azon, hogy a jelenleg 4 és fél éves büntetését töltő Damu Roland, az akkori vőlegénye megverte és bezárva tartotta.

"Szerintem soha az életben nem fogom tudni teljesen feldolgozni azt, ami velem történt... Gyakorlatilag ez már három éve történt. Próbálom élni az életemet, ami nem egyszerű, de meg kell próbálni! Vannak nagyon tisztességes, helyes férfiak, akiket nagyon lehet szeretni. Arra fogom nevelni a lányom, hogy legyen okos, ha egy pici jelét is látja majd annak, hogy erőszakos vele a párja, vagy esetleg meg is üti őt, akkor tudja, azonnal abba kell hagyni a kapcsolatot! Nem szabad továbbmenni, megvárni, míg elfajuljanak a dolgok!" - nyilatkozta a 31 éves fiatal nő a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.