Így buktam le - csalfa férfiak igaz esetei

lebukás párkapcsolat férfi szerelem megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha már valaki félrelép, legalább ügyesen csinálja - szokták mondani, de a (nem is mindig) gondosan kitalált tervbe gyakran hiba csúszik. Öt hűtlen történet következik olyan esetekről, amikor a férfi volt a hunyó.

1. Két vetélytársnő egy helyen

Tamás, üzletkötő (32)

"A leghúzósabb eset az volt, amikor hívtam az egyik nő telefonját, és a másik vette fel. Ráadásul nem is ismerték egymást előtte, úgyhogy eléggé meglepődtem. Az egyik a csajom volt korábban, úgyhogy az aktuális barátnő nyilván tudott a létezéséről, csak arról nem, hogy még mindig összejárunk mellette... Máig sem tudom, hogyan fogott gyanút, de nem szólt nekem, hanem írt a másik csajnak és összeültek egy megbeszélésre. És mikor hívtam az egyiket mit sem sejtve, felvette a másik. És hogy miért ültek így össze? Na, az igazán érdekes! Mert attól függetlenül, hogy utána először mindkét csaj nyilván elküld a búsba, azért bennük van, hogy megmutassák a másiknak, hogy te bizony őt választod. Ezért bántani akarják a másikat azzal, hogy részletesen elmesélnek mindent, amit veled csináltak. És utána persze téged is választás elé állítanak. Egy nő rohadtul kegyetlen tud lenni, és nem feltétlenül veled szemben, hanem a vetélytárssal szemben."


Thinkstock
Thinkstock


2. Elszabott ültetésrend

Levente, kosárlabdázó (25)

"A legcikibb lebukásom a klasszikus totális véletlen, 'ilyen nincs is' kategória. Jártam egy lánnyal, de csak titokban találkozgattunk, mert az edzőm lánya volt. Eljött a meccsemre, és ott leült mellé egy volt iskolatársa, egy másik lány. Az iskolatárs elmesélte a barátnőmnek, hogy igazából azért ült oda hozzá, mert nagyon tetszik neki az egyik kosaras fiú, és tudja, hogy neki ismerőse az a játékos, és hogy ők már kétszer is randiztak, és csókolóztak, és majdnem szex is volt, de nincs senki közös ismerősük és nem tud róla infókat szerezni. A barátnőm persze ismerte az egész csapatot, alig várta, hogy melyik fiú az. Igen, természetesen én voltam az illető... A meccs után nem kívánom senkinek, amit a nyakamba kaptam, ők ketten pedig megbeszélték, hogy akkor én egy rohadék vagyok, és egyikük sem fog velem többé találkozni. Kis idő múlva kiderült, egyikük sem tartja ezt be, és konkrét vetélkedés alakult ki a megcsalásos történetből."


3. Félőszinteség félsiker

István, vállalkozó (45)

"Én nem buktam le, én lebuktattam magamat. Kanbuliban voltunk a haverokkal, elszaladt velünk a ló, összeszedtem egy csinos nőt, némi hezitálás után felmentem hozzá, és életemben akkor először (és utoljára) megcsaltam a feleségem vele. Nem volt túl nagy élmény a szex se, utána pedig egyből lelkiismeret-furdalásom támadt. Ekkora már reggel lett, egyből hazamentem és bevallottam a dolgot. Viszont azt valamiért nem voltam képes elmondani, hogy szex is történt, csak egy csókolózást és némi pettinget vállaltam be. Persze így is elküldött otthonról, de pár hét után visszavett, csak addig nem ért hozzám, míg el nem múlt a nyakamon a harapásnyom."

4. Az árulkodó zavar

Antal, szerelő (38)

"Csak azért buktam le, mert rosszul reagálok, amikor zavarba jövök. Az ágyban feküdtünk a barátnőmmel (amúgy nem laktunk együtt), néztük a tévét, és egyszer csak felállt, hogy levegyen valamit a szekrény tetejéről. Mivel sötét volt, nem találta, elkezdett tapogatózni, megfogott egy borítékot, levette, kinyitotta, és egy ismerős lányról készített, meglehetősen erotikus fényképek voltak benne. (Mondanom sem kell, hogy ez még a digitális fotózás előtti korszakban történt.) Én meg elkezdtem hebegni-habogni zavaromban és rögtön rájött, hogy vaj van a fejemen. Pedig utólag bevallotta, hogy ha profin azt hazudom, hogy azok régi képek, akkor simán elhitte volna, hiszen semmi oka nem volt feltételezni, hogy már őmellette kalandoztam azzal a másik lánnyal."


5. A makacs csillámpor

Dávid, egyetemista (22)

"Még kollégiumban laktam, amikor ez történt. A barátnőm is kollégista volt, együtt buliztunk a szokásos csütörtöki partiban, de ő korán elfáradt és felment a szobájába. Én maradtam lent és eléggé berúgtam, elvesztettem a fonalat, aztán a buli végére összejöttem egy mindkettőnk által ismert csajjal. Másnap totál bűntudatom volt, de nem aggódtam, mert nem látott minket senki olyan, aki beárult volna. Lezuhanyoztam, átmentem a barátnőmhöz és egy perc alatt mindent tudott. Ugyanis hiába dörzsöltem le magam alaposan, néhány általam nem látott helyen rajtam maradt pár szem csillámpor, a buliban pedig csak azon a lányon volt ilyesmi. Azóta utálom a csillámport."


Thinkstock
Thinkstock

Vajon milyen az, amikor egy ismerős buktatja le a pasit, és mire kell figyelni a közösségi oldalak használatakor? Két pasi, két történet este 22.00-kor a Life-on, a LifeNight különkiadásban.


A méret a lényeg? - pasik vallomásai a női mellrőlhttp://www.life.hu/szeress/szex/20120905-szex-szerelem-parkapcsolat-a-meret-a-lenyeg-pasik-vallomasai.htmlA legnagyobb szexparák, avagy mitől fél a férfi az ágyban? - pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120814-szex-szerelem-parkapcsolat-a-legnagyobb-szexparak-avagy-mitol-fel-a.htmlSzerinted mi számít megcsalásnak? - pasik vallomásaihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120717-szex-szerelem-parkapcsolat-szerinted-mi.htmlFérfiak szex nélkül, avagy ki meddig bírja? - pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120710-pasik-szex-nelkul-ki-meddig-birja-18.html7 kínos szexbaki, amit nő elkövethet - pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120511-7-kinos-szexbaki-amit-no-elkovethet-pasik-vallomasai.htmlJól bevált szexébresztő praktikák - Pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120415-szerelem-parkapcsolat-5-tipp-az-ellaposodo-szex-ellen-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.