párkapcsolat szex férfi szerelem megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiak csűrik-csavarják, és sokszor azt gondolják, hogy soha nem fog kiderülni, ha félrelépnek. Most megkértük őket, hogy meséljék el tapasztalataikat arról, milyen érzés lebuktatott alfahímnek lenni.  


1. A jó szándékú ismerős

Márton, programozó (33)

"Szerintem egyetlen dologra nem tud felkészülni az ember, még akkor sem, ha amúgy mindent tökéletesen megtervez - és ez az, hogy egy ismerős beárul. Esetemben még csak nem is azért tudott a kalandomról az ismerős, mert elmondtam neki, hanem mert meglátott véletlenül egy éjszakai buszról, amikor épp egy kapualjban álltam egy lánnyal. Nem is látta, kivel, furcsa volt neki, hogy miért pont ott romantikázok a barátnőmmel, de csak akkor fogott gyanút, amikor kiderült, hogy a párom aznap éjjel máshol volt. Akkor elmondta neki, a barátnőmnek rögtön volt tippje is, hogy ki lehet az, elmentek együtt a házhoz és a kapucsengőn ott volt a neve. A lány végül némi mosolyszünet után megbocsátott, az illető ismerőssel pedig azóta nem vagyok annyira jóban."

Thinkstock
Thinkstock


2. Óvatosan a lájkokkal

Zoltán, menedzser (36)

"Sajnos az aranykornak vége szakadt a közösségi oldalak megjelenésével. Azóta mindig ezek buktattak le. Akármilyen ügyesen csináltam, ha nem volt hülye a csaj (márpedig nyilván nem hülyékkel kezdek...), akkor egy idő után simán összevadászott magának annyi infót, amiből rájött dolgokra. Persze ehhez kellett az is, hogy gyanakodjon, kutasson. Ez pedig abból következik, hogy egyszerűen megérzik. Akármilyen ravaszul alakítod a programjaidat, egy nőt nem tudsz átverni hosszú távon. Aztán elkezdi figyelni a lájkokat, a kommenteket, az eseményeket, megtalálja a potenciális vetélytársat és onnantól könnyen lebuktat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.