színésznő Andie MacDowell randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andie MacDowell színésznő mostanában szingli. A sztár nemrég a randizásról vallott.

Az ötvennégy éves színésznő remek formában van. Lányai, a huszonkét éves Rainey és a tizenhét éves Margaret pedig anyjukhoz hasonlóan meseszépek. A három szépség mostanában szerepelt a Town and Country magazin címlapján. A Négy esküvő és egy temetés című film sztárja a vele készült interjúban elárulta, hogy karrierje az ötvenedik születésnapja után szinte újjászületett. A randizással azonban nem áll túl jól. "Szokatlan nekem ez a helyzet, az egyedüllét. Úgy érzem, még nehéz hozzászoknom a randizáshoz, nagy erő kell ahhoz, hogy belelendüljek."

www.townandcountrymag.com
www.townandcountrymag.com

Kattints a képre, és nézd meg a többi pikáns képet is a három szépségről!

A színésznő 1999-ben vált el első férjétől, Paul Qualley-tól, 2004-ben pedig a második házassága is tönkrement Rhett Hartzoggal. "Néha olyanokról fantáziálok, hogy belépek egy olyan régifajta liftbe Párizsban, és nekimegyek egy férfinak, aki teljesen mindegy, hogy néz ki" - vallotta Andie, aki saját bevallása szerint még nincs igazán kész az ismerkedésre.

Kilenc évvel fiatalabb szeretőjével bukott le a férjezett magyar színésznőhttp://www.life.hu/szeress/20120920-szeretojevel-bukott-le-janza-kata-szineszno.htmlMeztelen testek és erotikus képsorok a Végzet című filmben (18+)http://www.life.hu/szeress/20120910-jeremy-irons-szuletesnapos-o-es-juliette-binoche-pikans-kepsorai-a.html"Egy nőt nem tudsz átverni" - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120919-szex-szerelem-parkapcsolat-egy-not-nem-tudsz-atverni-ejszakai.htmlÍgy buktam le - csalfa férfiak igaz eseteihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120918-szex-szerelem-parkapcsolat-hogyan-buktam-le-csalfa-ferfiak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.