Te miért mondasz le a gyönyörről? - éjszakai pasivélemény

párkapcsolat szex LifeNight szexualitás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon jó-e az, ha beskatulyázzuk a férfiakat, és kijelentjük: ez az a pasitípus, akivel soha nem bújnánk ágyba. És mit szólnak mindehhez a férfiak? Cikkünkből az is kiderül, hogy mi történik akkor, ha a férfi szegi meg az általa felállított szabályt.

András, menedzser (40)

"Ezeket a tiltásokat a nők gyártják saját maguknak a pasikkal kapcsolatban - teljesen feleslegesen. Véleményem szerint a tabuk csak arra jók, hogy megszegjék azokat, hogy ostoba bűntudatot keltsenek bennünk férfiakban. Ha valakivel kölcsönösen megkívánjuk egymást, és azt titokban tartjuk, vagyis nem okozunk fájdalmat senkinek, nem bántunk meg senkit, akkor miért mondanék le a gyönyörről? Mert a szomszéd majd rosszallóan néz rám? Mert a kolléganőmnek savanyú lesz a mosolya utána? Egy felnőtt ember el tudja dönteni azt, hogy szüksége van-e a szexre, vagy sem. Ha igen, vállalja a dolgot, ha nem, akkor vállalja a veszteség érzését. Ennyi!"

Péter, programozó (34)

"Sokáig azt hittem, gátlások nélkül fogok vadászni, és nincs az a tilalom, amit ne hágnék át. Minden tabut ostobának és kőkorszakinak gondoltam.
Amikor azonban a volt főnöknőm egy buliban történt összeborulás után nem szállt le rólam, és millió akadályt gördített a szakmai előmenetelem elé, mert csak egyszer feküdtem le vele és utána már nem akartam. Amikor feltörte vagy feltörette a magánlevelezésemet és trágár levelekkel bombázta a kedvesemet, akkor azért elgondolkodtam, hogy vannak határok, amiket nem szabad átlépni. Később még egy korlátba verte az élet az orromat. Szerelmes lettem egy lányba, aki azt hiszem, valóban életem párja lehetett volna. Briginek azonban sok keserves tapasztalata volt, és próbára akart tenni. 'Rám uszította' az egyik legjobb barátnőjét, próbáljon meg elcsábítani. Hülye voltam, bár nem feküdtünk le egymással, azért a neki írt erotikus-vágyódó SMS-eket megmutatta Briginek. Máig bánom, hogy nem tartottam be, hogy házinyúlra nem lövünk soha!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.