Nagy Kristóf Bozont párkapcsolat Nagy Adri szerelem Megasztár énekesnő szakítás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakított a legutóbbi Megasztár-széria szerelmespárja, Nagy Adri és Nagy Kristóf Bozont. Az egykori pár őszintén vallott arról, miért lett vége a kapcsolatuknak.

Hien és Caramel után újabb Megasztár-szerelmespár mondott búcsút egymásnak. Néhány napja még az összeköltözésről, a családalapítás gondolatáról szóltak a hírek Nagy Adri és Bozont, a legutóbbi Megasztár-széria szerelmespárjával kapcsolatban. A két énekes viszont bejelentette: véget ért a szerelem. A gondot állítólag az okozta, hogy a sok munka miatt nem tudtak elég időt egymással tölteni.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Tudom azt, hogy amikor az ember szerelmes, akkor szeretné ezt az egész világnak elmondani. A mi esetünkben ez az időszak pont a Megasztárral egy időben volt. Próbáltuk titokban tartani egy ideig a kapcsplatunkat, de kiderült. Nem is akartuk titkolni, amikor fény derült rá" - nyilatkozta az Aktív Extrának Nagy Adri.

"Ez egy békés elválás volt. Nagyon egyszerű az oka és a miértjei. Igazából nincsen semmi durvaság benne. Az történt, hogy mind a kettőnknek volt elég dolga, egyszerűen elmentünk egymás mellett, amivel semmi baj nincsen. Rájöttünk, hogy mindkettőnknek más az útja, és azt kell járni" - nyilatkozta Nagy Kristóf Bozont.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.