Az anyja lehetne! 25 éves fiatalember csavarta el Kiszel Tünde fejét

párkapcsolat Kiszel Tünde szerelem celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ő az egyik hódolom, egy szimpatikus fiatalember, nagyon kedves, udvarias" - mutatta be azt a 25 éves férfit a naptárdíva, aki elcsavarta a fejét.
Kiszel Tündét és újdonsült párját a napokban kapták lencsevégre egy csendes budai parkban. Tünde azonban csak visszafogottan nyilatkozik az üggyel kapcsolatban, hiszen nagyon friss a románc közte és a 25 éves udvarlója között. A részletekért nézd meg az Aktív videóját.

A szeméből látszik, hogy szomorú - Szerelem helyett partiról partira jár Muri Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20120927-muri-eniko-x-faktor-sztarja-new-yorkban-elo-szerelme.htmlVallott a műsorvezető: "A szerelem számomra csak barátság extrákkal"http://www.life.hu/legykepben/20120918-muller-attila-musorvezeto-viasat3-fatylat-ra-musorban-elarulta-a-szerelem.htmlRóluk soha nem gondoltuk volna, hogy válnak - Elmúlt a szerelem Győzike és Bea asszony közötthttp://www.life.hu/legykepben/20120918-gaspar-gyozo-gyozike-show-20-ev-hazassag-utan-valik.htmlNew Yorkba költözik Pippa Middleton - egy új szerelem az oka?http://www.life.hu/hazitunder/20120907-new-yorkba-koltozik-pippa-middleton-egy-uj-szerelem-az.htmlAz új szerelem csinosabbá teszi: jó pár kilót ledobott Szinetár Dórahttp://www.life.hu/szeress/20120906-szinetar-dora-szineszno-ujra-szerelmes-a-boldogsagtol-lefogyott-es-uj.htmlÁbel Anita: "Az a szerelem, amikor ránézek és elolvadok"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120520-abel-anita-az-a-szerelem-amikor-ranezek-es-elolvadok-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.