Megalázott nők, molesztáló férfiak - éjszakai pasivélemény

szex férfi molesztálás LifeNight szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok nővel megesett már, hogy akár verbálisan, akár tettlegesen bántalmazták a munkahelyén, tömegközlekedési eszközön, társaságban. Most férfiakat kértünk meg arra, hogy mondják el a véleményüket a témában.

András, programozó (28)

"Egy alkalommal a haverokkal söröztünk, és bejött egy lány a 'kocsmába'. Olyan helyes kis csaj volt, és látszott, nincs az ilyen helyhez szokva. Leült, várt valakit. Az én idióta haverjaim meg elkezdték piszkálni, megjegyzéseket tettek rá, kérdezgették, kire vár, nem lehet-e azt a valakit helyettesíteni, ilyesmi. Szegény egy darabig tűrte, aztán megalázottan, megbántottan kifutott a sörözőből. A mai napig szégyellem, hogy nem tettem semmit, hogy nem állítottam le a haverokat."

Thinkstock
Thinkstock


Viktor, mérnök (36)

"A feleségem panaszkodott az egyik kollégájára, hogy az nem hagyja békén, minden reggel beszól neki, de ez nem udvarlás volt (bár azt is utáltam volna), hanem bántotta szavakkal. Pl. "Látszik mekkora melled van, mit csinálsz vele, felfújod? A férjed elbírja őket?" Meg akarta alázni, maga alá akarta gyűrni a feleségem. Egy darabig azt mondta, hogy ne tegyek semmit, megoldja a kérdést, de amikor a sokadik alkalommal jött haza zaklatottan, akkor én megvártam azt a bizonyos kollégát munkaidő után. Nem vagyok erőszakos ember, és őszintén szólva nem is volt rá szükség. A molesztáló egy gyáva, sunyi kis féreg volt, aki a puszta szitutól megijedt. Szóval én azt tanácsolom, senki ne hagyja szó nélkül a dolgot. Lehet és kell is tenni a molesztáló ellen. Ha kell, akár jelentsük fel az illetőt. A csajoknak azt tanácsolom, ha van rá mód, készítsenek hangfelvételt, vagy ha nyilvánosság előtt zajlik a dolog, akkor egy kolléganő vegye fel a jelenetet a telefonjára, és menjenek a főnökhöz vagy a rendőrségre a dologgal. Nem kell eltűrni!"

Téged milyen női testbeszéd csábít az ágyba? - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20120927-szex-szerelem-parkapcsolat-teged-milyen-noi-testbeszed-csabit-az.htmlEttől a szagtól undorodik a férfi az ágyban - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120926-szex-szerelem-parkapcsolat-ettol-a-szagtol-undorodik-a-ferfi-az.htmlTe miért mondasz le a gyönyörről? - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20120924-szex-szerelem-parkapcsolat-te-miert-mondasz-le-a-gyonyorrol-.html"Egy nőt nem tudsz átverni" - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120919-szex-szerelem-parkapcsolat-egy-not-nem-tudsz-atverni-ejszakai.htmlTényleg ciki becsurgatni szex közben? - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szerelem-parkapcsolat-ez-az-ami-tenyleg-ciki-szex-kozben.html"Szexdiétán van a csajom" - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/20120906-szexdieta-terjed-a-legujabb-orulet-a-sztarok-kozott-hollywoodban-mit.htmlNeked milyen cici jön be? - pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szerelem-parkapcsolat-neked-milyen-cici-jon-be-ejszakai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.