Közeleg az esküvő! Menyasszonyi ruhában pózolt a leendő sztárfeleség

lagzi esküvő menyasszonyi ruha Kanye West kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian és Kanye West szerelme már olyan komoly, hogy a kerek fenekű barna szépség menyasszonyi ruhákat kezdett válogatni.

Kim és Kanye fél éve vannak együtt - erről bővebben itt olvashatsz. A celebpáros minden rendezvényen kéz a kézben jelenik meg, és úton-útfélen bizonyítják a szerelmüket. Hogy mi igaz a meséből, azt sajnos nem tudni, az azonban biztos, hogy Kim Kardashian nagyon vágyik arra, hogy másodszor is az oltár elé állhasson. Kim egyébként épp egy éve vált el első férjétől - erről itt olvashatsz.

www.tatler.com
www.tatler.com

Miss Kardashian nemrég menyasszonyi ruhában pózolt, és nem titkolja, hogy odáig van szerelméért: "Ott volt az életem minden fontos állomásán, még akkor is, amikor nem voltam ismert. Tudom, hogy nem a nevem miatt van velem, és elképzelni sem tudom, hogy mással éljek. Menthetetlenül romantikus vagyok, az igaz, és hajlamos vagyok minden páromra úgy gondolni, hogy ő az igazi" - vallotta Kim, aki azt is elárulta, milyen esküvőre vágyik. "Már megvolt a hatalmas felhajtás és a rengeteg ember az első esküvőmön. Legközelebb csak a párom, én, néhány barát és a szűk család utazunk el egy szigetre. Erre vágyom" - tette hozzá a legformásabb fenekű sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.