Idősebb férfival jönne össze a Barátok közt egykori sztárja

sorozat Barátok közt Marenec Fruzsina szereplő sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves Marenec Fruzsina csak néhány hónappal ezelőtt szakított élete első, komoly szerelmével, de állítása szerint készen áll az új kapcsolatra. Csak az nem mindegy, ki lesz az új párja.

A Barátok közt egykori szereplője állítása szerint nehéz időszakon van túl. "Nehéz időszakon vagyok túl, ám most már megkönnyebbültem. Elkezdtem végre sportolni, új szokásokat vettem fel, a hajam is világosabb lett, és még sorolhatnám. Szemmel látható rajtam a változás!" - nyilatkozta a lány a Blikknek.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Marenec Fruzsina még sötét hajjal

Fruzsina azt is bevallotta, hogy egy új kapcsolatra is nyitott, de nem mindegy, milyen férfi kopogtat nála. "Nálam az az elsődleges szempont, hogy egy férfinak jó legyen a humora. A velem egykorúak szóba sem jöhetnek, érettebb, komoly férfira vágyom, nem olyanra, akinek a bulizás a mindene" - mondta el Fruzsina, aki jelenleg az egyik sporttévénél dolgozik.

Zámbó Krisztián kapott még egy esélyt - Kialakult az idei X-Faktor döntős csapatahttp://www.life.hu/legykepben/20121007-keresztes-ildiko-es-nagy-fero-csapata-is-osszeallt-az-xfaktorban.htmlPornóvillában enyelgett a lányokkal az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121007-delhusa-gjoni-szerelmi-feszke-pornosok-tanyaja-cicciolina-testverenek-a-luxusvillajaban.htmlKirály L. Norbit anyagilag segíti egykori mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121007-keresztes-ildiko-lett-kiraly-l-norbi-kisfianak-a-rocknagymamaja-az.htmlGyászol a szupermodell - Elvesztette társát!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121005-gisele-budchen-portugal-szupermodell-gyaszol-tragedia-erte-a-vilagsztart-elvesztette.htmlNem bújna ágyba Hajdú Péterrel az ismert naptárdívahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121006-kiszel-tunde-magyar-botranyhosno-kikosarazta-hajdu-petert-a-tv2-musorvezetojet.htmlCsalódás és sírás az X-Faktorban - Íme az első hat döntős énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20121006-meglepo-tovabbjutok-es-konnyek-az-xfaktorban-geszti-peter-es-malek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.