Rafinált csábítás színekkel a hálószobában - forró szextipp éjszakára

párkapcsolat szex LifeNight szexualitás szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekig hófehér vagy fekete csipkés fehérneműben csábítottál, de az idő múlásával rájöttél, hogy jó lenne kipróbálni más színeket is a hálószoba falai között? Lássuk, miért érdemes változtatni néha a régi szokásokon.

A pasik jelentős része imádja, ha egy nő merészen, de ízlésesen használja a különböző színeket az öltözködésében - és az ágyban is. Ráadásul a pikáns árnyalatokkal üzenhetsz is. Avasd be a kedvesed - még a szexuális aktus előtt - egy e-mailben titkos, erotikus "szín-szótáradba", így tudni fogja az ágyban, hogy mire vágysz, ha dögös vörösben támadsz, ha lila bugyiban nyomulsz, vagy ha talpig rózsaszínben libbensz be a hálószobába.

Thinkstock
Thinkstock

A Life tippje egy rafinált éjszakához:

Öltöztesd az estét kedvenc színeidbe: ha az ágyban történetesen zöld szettben fogod elcsábítani a kedvesed, akkor figyelj arra, hogy a szexi együttlétet megelőző vacsora kiegészítői (terítő, étkészlet, szalvéta, gyertyák stb.) is zöld színűek legyenek.

Isteni szexfűszerek egy buja éjszakára - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20121009-szex-szerelem-parkapcsolat-isteni-szexfuszerek-vacsorara-forro-szextipp-ejszakara.htmlKi mondta, hogy a szex csak gyengéd lehet? - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121004-szex-szerelem-parkapcsolat-ki-mondta-hogy-a-szex-csak-gyenged.htmlVibrátorhasználat kezdőknek - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121002-szex-szerelem-parkapcsolat-vibratorhasznalat-kezdoknek-forros-szextipp-ejszakara.htmlMellkényeztető útmutató pasiknak - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20120927-szex-szerelm-parkapcsolat-igy-kenyeztesd-a-melleit-forro-szextipp.htmlPróbaszex a cseten - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120925-szex-szerelem-parkapcsolat-probaszex-a-cseten-forro-szextipp-ejszakara.htmlCsábítsd el egy profi csókkal! - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20120920-szex-szerelem-parkapcsolat-csabitsd-el-egy-profi-csokkal-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.