párkapcsolat szex LifeNight szexualitás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiak egy része esküszik rá, míg mások kipróbálják, majd azt állítják, hogy a szex ezen formáját nem nekik találták ki. Akár így, akár úgy, a szexcsetelés igencsak megosztja a közvéleményt. Most megkértük a pasikat, hogy őszintén mondják el a véleményüket a témában.
Mutasd, mit tudsz!

Bence, bróker (31)

"Nálam a szexcset egy tesztelési folyamat egyik fázisa, ha lehet így mondani. Netes ismerkedéshez szoktam, a munkám miatt alakult így, és mára már rendszeresen űzöm. Ott pedig ugye természetes, hogy először virtuálisan kommunikálunk egymással, és mivel ritkán keresek tartós kapcsolatot, ezért gyorsan szóba szokott kerülni a szex. Ha pedig valaki szóban jól űzi a szexet, és fantáziadús, akkor valószínűleg élőben is az lesz. Azt szoktam mondani, hogy nekem az agyam a legfőbb erogén zónám."

Thinkstock
Thinkstock

Nőtanulmányok

Gábor, képzőművész (38)

"A szexcset nekem arra jó, hogy tanulmányozzam a nőket rajta keresztül. Azt vettem észre, hogy általában könnyebben beszélnek magukról és szexuális témákról arc nélkül. Könnyebben kitárulkoznak, mintha ott ülnék velük szemben, és ez nagyon izgalmas számomra, mivel én kíváncsi természet vagyok, és mindig is érdekeltek más emberek gondolatai és élményei, ha pedig nőkről és szexről van szó, akkor még inkább."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.